Χριστίνα Ορφανίδου: Ποια είναι η παίκτρια του Big Brother με το “ροζ” βίντεο

Στο «Big Brother» ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα την οποία ξεδιπλώνει μέσα στο ριάλιτι. Μια από τις παίκτριες που έχει κάνει αίσθηση από την πρεμιέρα κιόλας του reality είναι η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία με την εκρηκτική της παρουσία έχει ενθουσιάσει τους άνδρες συμπαίκτες της, αλλά και το -γένους αρσενικού- τηλεοπτικό κοινό.

Η Χριστίνα βρίσκεται στο σπίτι του «Μεγάλου αδερφού» με σκοπό να φτάσει μέχρι το τέλος και στόχος της φυσικά είναι να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. «Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι», είχε πει μόλις συστήθηκε στο κοινό και στους συμπαίκτες της η… επαγγελματίας παίκτρια poker.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή διαγωνιζόμενη είναι 35 ετών, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει αυτό που εκνευρίζει τους συμπαίκτες της είναι η ακαταστασία της. Την ελκύουν οι άνδρες νεαρότερης ηλικίας και, μάλιστα, ο τελευταίος της σύντροφος ήταν 11 χρόνια πιο μικρός από εκείνη! Όσο για τη σχέση της με τις γυναίκες; Είναι περίεργη και συνήθως εκείνες την αντιπαθούν.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί, ακόμα, ότι στο παρελθόν υπήρξε σε μία τοξική σχέση και είχε δεχθεί ψυχολογική και σωματική βία. Έχοντας βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις, συμβουλεύει τα κορίτσια να μη δέχονται καμία μορφή κακοποίησης.

Τα τελευταία 24ωρα η Χριστίνα Ορφανίδου βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω ενός “ροζ” βίντεο 37 δευτερολέπτων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πώς τραβήχτηκε εν γνώση της παίκτριας του Big Brother, αλλά ο ερωτικός παρτενέρ δεν φαίνεται γιατί είναι εκείνος που τραβά με το κινητό του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή της και ο πρώην σύντροφός της το δημοσίευε θέλοντας να την εκδικηθεί.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Big Brother φαίνεται ότι η Χριστίνα Ορφανίδου έχει ενημερωθεί για όσα έχουν διαρρεύσει για εκείνη, όσο βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μάλιστα, απόψε αναμένεται να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια για το βίντεο που την καταγράφει «πικάντικες» στιγμές, ενώ εκείνη κοιτάζει την κάμερα.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε στις οθόνες μας την δημόσια εξομολόγησή της…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss