Χωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό η Σερβία!

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε γνωστό με δήλωση του, ότι χρειάζεται ξεκούραση μετά από τη χρονιά MVP που έκανε με τους Νάγκετς κι έτσι δε θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου.

Ο Γιόκιτς που δεν έχασε ούτε ένα από τα φετινά παιχνίδια των Νάγκετς και πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε MVP της σεζον στο ΝΒΑ, πήρε την απόφαση να μη συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσω, παρά τη μεγάλη μου επιθυμία, ότι δε θα είμαι διαθέσιμος να παίξω για την εθνική ομάδα. Απλά, η κατάσταση του κορμιού μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα γήπεδα για να επανέλθει. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα για φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και χωρίς εμένα, κάτι που θα μας ευχαριστήσει όλους» σημειώνει στη γραπτή του δήλωση ο «Joker»

Η Σερβία είναι διοργανώτρια ενός εκ των Προολυμπιακών τουρνουά και στο Βελιγράδι, στο οποίο συμμετέχουν επίσης, Ιταλία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη, Φιλιππίνες και Δομινικανή Δημοκρατία.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss