Χωρίς σκοπιμότητα στο φιλικό

Η Εθνική ομάδα θέλει να επεκτείνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων στα έξι παιχνίδια, στο αποψινό φιλικό με την Αυστρία. Μπορεί να βρει σκοράρισμα, σε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα, με τον Τζον Φαν Σχιπ να κάνει αρκετές δοκιμές.

Μια ακόμα ευκαιρία για την Εθνική ομάδα να δείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, το αποψινό φιλικό με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ. Το συγκρότημα του Τζον Φαν Σχιπ είχε θετικά αποτελέσματα στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, πήρε το 0-0 από τη Σλοβενία, επικράτησε 2-1 του Κοσόβου και έφτασε το αήττητο σερί στα πέντε ματς. Στην αποψινή φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία ο Φαν Σχιπ θα δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα, σε ματς χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα. Η Αυστρία από την πλευρά της εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, στη νίκη 2-1 επί της Νορβηγίας και την ήττα με 3-2 από τη Ρουμανία. Ελεύθερο ματς, το G/G στο 1,80 του ΟΠΑΠ έχει λογική.

Η Ιταλία υποδέχεται τη Μολδαβία στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, ενόψει των επίσημων αγώνων για το Nations League. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μετρά αήττητο 16 αγώνων σε οποιαδήποτε διοργάνωση και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Ολλανδίας τον Σεπτέμβριο, για το Nations League. Κόντρα στην αδύναμη Μολδαβία που προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Σλοβενία, δεν θα έχει πρόβλημα για να επικρατήσει, πιθανώς και με καθαρό παθητικό, χωρίς να δεχθεί γκολ δηλαδή. Στο 1,50 ο άσος σε συνδυασμό με το N/G στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΑΥΣΤΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: G/G (1,80)
(21:45): ΙΤΑΛΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ: 1 & N/G (1,50)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss