Ψηφίστηκε ταινία της χρονιάς το Bad Boys For Life στα People Choice Awards – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H ταινία Bad Boys for Life, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας σε μια ιδιαίτερη χρονιά ψηφίστηκε ως η καλύτερη του 2020 στα People Choice Awards. Στην κατηγορία Movie Of The Year, επικράτησε των Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, Extraction, Hamilton, Project Power, The Invisible Man, The Old Guard, Trolls World Tour και πήρε το σχετικό βραβείο.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία των Adil El Arbi και Bilall Fallah, σενάριο του Chris Bremner, πρωταγωνιστές είναι και πάλι οι Martin Lawrence και Will Smith, μαζί με τους Vanessa Hudgens (The Princess Switch, Second Act), Alexander Ludwig (The Hunger Games, Lone Survivor), Charles Melton (Riverdale, American Horror Story).

Η νέα ταινία θέλει τους Marcus Barnett (Martin Lawrence) και Mike Lowery (Will Smith) να είναι τσακωμένοι και όχι στην καλύτερη τους κατάσταση. Ο τελευταίος μάλιστα περνάει μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του και συν τοις άλλοις προσπαθεί να συνηθίσει και το νέο αχώνευτο συνεργάτη του. Ωστόσο θα αναγκαστούν να βρεθούν και πάλι μαζί παρά τις διαφωνίες τους, καθότι θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν Αλβανό μισθοφόρο που εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, θέλει να τους δολοφονήσει.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss