Όλα τα σύνολα που άλλαξε η Lily Collins, στο «Emily in Paris», σε ένα video

Και τα 49 outfits, με τη σειρά ακριβώς που τα έβαλε.

«To binge-watching τώρα δικαιώνεται!»… θα μπορούσε να αναφωνήσει ο Darren Star και η υπόλοιποι παραγωγή της σειράς-φαινόμενο, «Εmily in Paris». Eδώ και εβδομάδες είναι νούμερο ένα trending στο Netflix και από ότι φαίνεται τα άτομα που βρισκόντουσαν πίσω από το «Sex & The City», συζητάνε ήδη για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της.

Το κοινό σημείο όμως με την εμβληματική σειρά των 90s που έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη τη Sarah Jessica Parker (ίσως και τον Manolo Blahnik μαζί της) δεν είναι μόνο ο ίδιο παραγωγός, αλλά και η ίδια ενδυματολόγος, η διάσημη Patricia Field. Η κοκκινομάλλα ιέρεια του mix&match style, έχει υπογράψει όλες τις εμφανίσεις της Lily Collins στη σειρά και στο παρακάτω video έχεις την ευκαιρία να τις δεις όλες μαζί, συγκεντρωμένες σύμφωνα με τη σειρά προβολής των επεισοδίων. Και όταν λέμε όλες εννοούμε και τις 49, γιατί όσο και αν σου φαινόντουσαν «άπειρες», δεν ήταν παραπάνω.

Από το καρό σετ με τον κόκκινο μπερέ, μέχρι το Kenzo mini φόρεμα με τα μαύρα μποτάκια και το tutu dress που φορούσε την πρώτη της φορά στην όπερα, αν κάτι σίγουρα αξίζει από αυτήν τη σειρά είναι να παρατηρήσεις αναλυτικά τα looks της πρωταγωνίστριας. Το δεύτερο πράγμα που αξίζει είναι ο κούκλος γείτονάς της, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου κειμένου. Καλή Προβολή!
Δες επίσης: Όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε το oversized στυλ των αδερφών Olsen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss