Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να μακρύνουν τα νύχια σου

Τα νύχια μας είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος και φυσικά θέλουμε να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλες υγιή και μακριά άκρα αφού αρκετά συχνά σπάνε δημιουργώντας ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι κάθε μήνα, τα νύχια μεγαλώνουν ελάχιστα μόνο χιλιοστά οπότε αυτό δεν αρκεί για να έχεις το επιθυμητό σχήμα και ένα ωραίο μανικιούρ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απογοητεύεσαι γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε την λύση σε κάθε πρόβλημα ομορφιάς. Έτσι, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλους τους τρόπους για να μακρύνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα νύχια σου.

1) Πες ναι σε ορισμένα τρόφιμα

Μια ισορροπημένη διατροφή βοηθά στη διατήρηση της υγείας των νυχιών σου. Βάλε περισσότερο κρέας, ψάρια, αυγά, καρύδια, φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου και ετοιμάσου να δεις την διαφορά.

2) Τσέκαρε το σίδηρό σου

Πολλές κοπέλες έχουν έλλειψη σιδήρου χωρίς να το γνωρίζουν. Αν έχεις νύχια πολύ εύθραστα που σπάνε διαρκώς καλό θα ήταν να κάνεις μια γενική αίματος ώστε να δεις τα επίπεδα του σιδήρου σου.

3) Αγόρασε μια θεραπεία

Στα μαγαζιά θα βρεις πολλά ειδικά βερνίκια με θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι πολύ οικονομικά και θα βοηθήσουν πολύ στην ανάπτυξη των νυχιών σου.

4) Λίμαρε συχνά τα νύχια

Το λιμάρισμα θα βοηθήσει να μην χαλάει το σχήμα και θα αποτρέψει το σπάσιμο.

NAIL & CUTICLE NOURISHING OIL- ERRE DUE

opinyxia

OPI NAIL & CUTICLE OIL- OPI

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss