Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα στυλίστρια της Kim Kardashian

H Veneda Carter είναι η 28χρονη στυλίστρια της Kim Kardashian και όπως δηλώνει η star «το πιο cool κορίτσι στον κόσμο».

Μεγαλωμένη στην Κοπεγχάγη από Πολωνούς γονείς, η στυλίστρια με έδρα το Λος Άντζελες (και πρώην μοντέλο) δέχτηκε απανωτές απορρίψεις επειδή δεν ήταν «αρκετά λεπτή», μέχρι που ένα μήνυμα στο Instagram, το οποίο αρχικά θεώρησε spam, την προώθησε στην καλλιτεχνική κοινότητα του Kanye West. Αυτή η κοινότητα περιλαμβάνει ταλέντα όπως ο καλλιτεχνικός διευθυντής για τις αντρικές κολεξιόν της LouisVuitton, Virgil Abloh, η στυλίστρια της Miu Miu, Lotta Volkova και ο διευθυντής σχεδιασμού της σειράς YEEZY Gap, Mowalola Ogunlesi.

Στο Λος Άντζελες, η Carter δεν άργησε να τραβήξει και την προσοχή της Kim Kardashian, η οποία δηλώνει πως η νεαρή στυλίστρια είναι «το πιο cool κορίτσι στον κόσμο». Πιθανότατα, θα έχεις δει το custom Schiaparelli φόρεμα που έβαλε η Kardashian για να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα ή τα συναρπαστικά Acne co-ords σύνολα της;

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς η στυλίστρια – η οποία ζει ακόμα κάπου ανάμεσα στις δεκαετίες του ‘90 και του 2000 και εμπνέεται από τους Kelis και André 3000- ξεκίνησε την καριέρα της.

Το styling με την πιο διάσημη γυναίκα του Instagram

Μιλώντας στην Vogue Australia, η Carter είπε πως «μοιάζει ακόμα σουρεαλιστικό. Έκλαψα την πρώτη φορά που την είδα σε ένα από τα looks μου. Θέλει τόσο πολύ να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα και να πειραματίζεται. Είμαστε δυνατός συνδυασμός», προσθέτει.

Αν και μόλις 28 ετών, η Carter εργάζεται ως στυλίστρια στη Yeezy από το 2016, γεγονός που παρέμεινε μυστικό από τους πιστούς ακολούθους της στα social media μέχρι σχετικά πρόσφατα.

Ο Kanye West ως μέντορας

«Ήθελα απλώς να δουλέψω και ήμουν ασταμάτητη» προσθέτει. «Με τον Kanye, πάντα σκέφτομαι. Είναι ο μέντοράς μου», αποκαλύπτει.

Ωστόσο, σήμερα η στυλίστρια αποκάλυψε πως περνάει περισσότερο χρόνο με την Kardashian, με την οποία συνεργάζεται στενά από το 2019. Η Carter είναι αυτή τη στιγμή τεσσάρων μηνών έγκυος, και βλέπει το διάσημο «αφεντικό» της ως παράδειγμα για την εξισορρόπηση της μητρότητας με το απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας της.

Σκοτεινές μέρες

Πριν οκτώ χρόνια, ως 20χρονο μοντέλο βασισμένη στην Νέα Υόρκη, η Carter κατέρρευσε συναισθηματικά από την ατελείωτη απόρριψη της βιομηχανίας. Στην συνέχεια τα παράτησε και πήγε να ζήσει στο Βερολίνο, όπου δούλευε σε διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες την βοήθησαν να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της.

Η νεαρή στυλίστρια χαίρεται που σήμερα τα μοντέλα μπορούν να εκφράσουν αυτό που πραγματικά είναι ελεύθερα, ενώ παλιά αντιμετωπίζονταν σαν «προϊόντα».

Ανακαλύπτοντας έναν νέο τρόπο για να εκφραστεί

Την ίδια περίοδο, κατέβασε μια νέα εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών στο κινητό της και ξεκίνησε να δημιουργεί το δικό της ψηφιακό moodboard. Το signature baggy στυλ της, και τα thrifted looks της τα οποία φορούσε από την εφηβεία της σε προσπάθεια να μιμηθεί τον μεγαλύτερο λάτρη της hip-hop μουσικής αδελφό της, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Το 2016, ο αδελφός της Carter την συνόδευσε στην τελευταία της προσπάθεια για καριέρα στο modelling στη Νέα Υόρκη, όπου απορρίφθηκε για ακόμη μια φορά.

Η αναγνώριση

Η Carter έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε «Γεια, είμαστε από την ομάδα του Kanye, θέλουμε πραγματικά να σας γνωρίσουμε», το οποίο θεώρησε αρχικά spam. Η ομάδα της Yeezy όμως επέμεινε και της ξανά έστειλε. Το επόμενο πρωί συμφώνησε και πέταξε στο Λος Άντζελες. Η πρώτη της συνάντηση με την ομάδα της Yeezy ήταν τρομερή. Ένα ταξίδι πέντε ημερών στην Καλιφόρνια μετετράπηκε σε διαμονή δύο εβδομάδων και ο West την ρώτησε αν θα μετακόμιζε μόνιμα για να εργαστεί εκεί με πλήρη απασχόληση. 

Δες επίσης: Τα 8 trends που καθόρισαν την Υψηλή Ραπτική τη δεκαετία του ‘90

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss