Όλη η Ελλάδα είδε ότι… – Μην ξεσκίζετε τον Πασχαλάκη! – Μόνο με θαύμα – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο… | του Μάνου Τσαλγατίδη

ΠΑΟΚ: Κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στον εαυτό του πως έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του (εκτός από το ματς με τον Άρη, εκεί που σφάχτηκε).

Οι «ασπρόμαυροι» κόντρα στους «ερυθρολεύκους» ήταν απολαυστικοί σε όλα τα επίπεδα. Το πλάνο του Γκαρσία βγήκε 100% και έκανε την ομάδα του Πειραιά να μην μπορεί να απειλήσει τον Δικέφαλο με οργανωμένο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, όλες οι φορές που ο Ολυμπιακός βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη έγινε λόγω ατομικών λαθών και όχι εξαιτίας προσπαθειών των παικτών του Μαρτίνς.

Μιας και ανέφερα του όνομα του Πασχαλάκη, ναι φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ που σκόραρε ο Ολυμπιακός. Ναι, είναι ένας τερματοφύλακας που του αρέσει το φαντεζί ποδόσφαιρο και φέτος δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ. Ωστόσο, λέω ναι στην κριτική και όχι στην ανθρωποφαγία! Αυτήν τη στιγμή ο Έλληνας πορτιέρο χρειάζεται κριτική και ίσως ψυχολογική προστασία από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και όχι ξέσκισμα της… σάρκας του.

Ο Δικέφαλος λοιπόν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Έδειξε ότι ο… ασθενής έχει σφυγμό, ότι η καρδούλα του το λέει ακόμα. Βέβαια, με την ισοπαλία αυτή είναι ακόμα στο μείον δέκα από την κορυφή και χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς στην Ελλάδα τέτοια συμβαίνουν σπάνια έως ποτέ…

Τώρα για τον Αμρ Ουάρντα, τι να πει κανείς. Ο Αιγύπτιος στο χορτάρι της Τούμπας ήταν απλά… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌΣ! Οι παίκτες του Ολυμπιακού για να τον σταματήσουν επιδίδονταν σε δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα, αφού ήταν ασταμάτητος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ απέδειξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πως, αν είναι σοβαρός εντός και εκτός γηπέδου, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, αφού είναι παίκτης με τρομερή ποιότητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του, αλλά ανάγκασε τον Ολυμπιακό να ματώσει και να δείξει ότι δεν άτρωτος. Και ξέρετε, όταν αυτός που νομίζει ότι είναι άτρωτος… ματώσει, τότε πολλές φορές έρχεται η κάτω βόλτα!  

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss