Όλη μου την ζωή είχα φριζαρισμένα μαλλιά μέχρι που δοκίμασα αυτή τη σειρά!

Είμαι η Σοφία Σούζα, είμαι fashion editor και αν έπρεπε να προσδιορίσω το πιο signature στοιχείο πάνω μου, αυτό θα ήταν τα μαλλιά μου. Το ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας έλεγαν και οι φίλοι μου αν μιλούσατε μαζί τους: “Η Σοφία έχει τέλεια μαλλιά!”.

Δεν πρόκειται να το αρνηθώ ΑΛΛΑ αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι φίλοι μου για εμένα είναι ότι το πιο βασικό task που αντιμετώπιζα με τα μαλλιά μου είναι ότι φρίζαραν! Κοιμόμουν το ένα βράδυ και το επόμενο πρωί τα μαλλιά μου δεν ήταν καθόλου λεία και (yeap!) υπήρχαν και κάποιοι έντονοι κόμποι στο πίσω μέρος, κάπου χαμηλά στον αυχένα.

Αν έχεις ταυτιστεί διαβάζοντας αυτές τς γραμμές σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ταλαιπωρείσαι κι εσύ από μαλλιά που φριζάρουν και πως αναζητάς τη λύση. Τη λύση την οποία, στην δική μου περίπτωση, έδωσε η beauty editor του TLIFE μετά από μια σύσκεψη που συζητούσαμε τα επόμενα θέματα του site. Και ναι, τα μαλλιά που φριζάρουν είναι θέμα για πολλές από εμάς!

Εδώ και αρκετό καιρό μπήκε στη ζωή μου η σειρά TRESemmé Keratin Smooth που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος. Το μυστικό για αυτό το αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στα μαλλιά είναι στη σύνθεσή του, και πιο συγκεκριμένα, στο εκχύλισμα Κερατίνης και το έλαιο Marula από την Αφρική για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση. Το σύστημα αντιστέκεται στο φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει.

Η σειρά είναι ολοκληρωμένη και η δική μου ρουτίνα περιλαμβάνει λούσιμο με το σαμπουάν και το αντίστοιχο conditioner ανά δύο μέρες, ενώ μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζω τη μάσκα της σειράς, την οποία και αφήνω για 20 λεπτά. Έπειτα, πριν τα στεγνώσω βάζω σε μήκη και άκρες το Keratin Smooth Defense, ένα σπρέι θερμοπροστασίας που προστατεύει όχι μόνο από το φριζάρισμα αλλά και την φθορά που προκαλούν τα θερμαντικά εργαλεία έως και στους 230 βαθμούς. Ολοκληρώνω με το λάδι της σειράς Keratin Smooth που έχει αυτό τo εκπληκτικό άρωμα. Το ίδιο λαδάκι το έχω στην τσάντα μου-χάρη στο μέγεθος του- και περνάω τις άκρες των μαλλιών μου όποτε νιώθω ότι έχουν ανάγκη από ένα boost! Πέντε βήματα που μεταμόρφωσαν για πάντα τα μαλλιά μου και θα κάνουν το ίδιο και στα δικά σου μαλλιά!

EXTRA TIP : Για απαλότητα σε βάθος μία φορά την εβδομάδα εφαρμόζω τη μάσκα της ίδιας σειράς στις άκρες των μαλλιών μου , την κρατάω για 10 λεπτά και αφαιρώ με κρύο νερό.

Bonus info: στο TRESemmé θα βρεις και την αντίστοιχη σειρά Keratin Smooth Colour που εκτός από προστασία από το φριζάρισμα, προσφέρουν και προστασία χρώματος!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss