Όμορφα σχέδια για τα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα θέλουμε να είμαστε κομψές από την κορφή μέχρι τα νύχια. Μιας λοιπόν και τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά ήρθε η ώρα να δεις μερικά σχέδια για τα νύχια σου για να είσαι εντυπωσιακή τις φετινές γιορτές.

Οι γιορτινές μέρες είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε χριστουγεννιάτικα nail arts που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα μας βάλουν στο πνεύμα! Δες λοιπόν μερικά όμορφα σχέδια για τα νύχια σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για γιορτινά νύχια!

Χιονονιφάδες

Οι χιονονιφάδες είναι ένα κομψό σχέδιο για τα νύχια για όλο το χειμώνα αλλά και ειδικά για τα Χριστούγεννα! Μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακά επάνω σε nude ή λευκά νύχια. Αν θέλεις περισσότερη λάμψη μπορείς να διακοσμήσεις με αρκετό glitter, που άλλωστε ταιριάζει πολύ στις γιορτές!

Δες επίσης: Υπέροχα χειμωνιάτικα nail arts που πρέπει να δοκιμάσεις!

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Μπορείς λοιπόν να το ζωγραφίσεις επάνω στα νύχια σου για να δώσεις ένα τελείως γιορτινό mood. Εκτός από ολόκληρα δέντρα, αν θέλεις κάτι πιο απλό μπορείς να κάνεις ένα πιο μίνιμαλ δέντρο, ζωγραφίζοντας απλά το περίγραμμα του. Και μπορεί το πράσινο να είναι το προφανές χρώμα αλλά δε χρειάζεται να περιορίζεσαι σε αυτό. Για αλλαγή μπορείς να δοκιμάσεις κόκκινα νύχια με χρυσά δέντρα.

Δες επίσης: 5 Κομψές ιδέες για Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ένα πολύ χαρούμενο σχέδιο για τα νύχια σου τα Χριστούγεννα είναι τα αγαπημένα μας λαμπάκια! Ταιριάζουν τόσο σε λευκά νύχια όσο και σε πιο σκούρα νύχια. Μπορείς φυσικά να ζωγραφίσεις τα λαμπάκια στα νύχια σου αλλά αν θέλεις κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό μπορείς να τα διακοσμήσεις με ανάγλυφα κρυσταλλάκια ή πέρλες που να θυμίζουν τα φωτάκια.

Δες επίσης: 20 Υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σου!

Αστεράκια

Τα αστεράκια μπορούν να κάνουν απευθείας τα νύχια σου γιορτινά και ιδανικά για τις γιορτινές ημέρες. Το καλό είναι ότι ταιριάζουν στα νύχια όλων των χρωμάτων και όλων των μηκών. Ένας πολύ κομψός συνδυασμός είναι τα μαύρα νύχια με χρυσά αστεράκια και τα κόκκινα νύχια με χρυσά αστέρια. Είτε πολλά μικρότερα είτε λίγα μεγάλα αστέρια είναι ικανά να μεταμορφώσουν τελείως τα νύχια σου και να μετατρέψουν το μανικιούρ σου σε χριστουγεννιάτικο!

Δες επίσης: 19 Όμορφα σχέδια για κοντά νύχια!

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Αν θέλεις να δώσεις στα νύχια σου μια total christmas διάθεση και σου αρέσει να δοκιμάζεις πιο έντονα σχέδια τότε είναι η ώρα να ζωγραφίσεις μερικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες! Για παράδειγμα, τάρανδοι, άγιοι Βασίληδες, ξωτικά και πολλά πολλά άλλα μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα τα νύχια σου και να τα κάνουν να μοιάζουν με καμβά. Άφησε λοιπόν όλη σου τη δημιουργικότητα ελεύθερη και φτιάξε όμορφα, χαρούμενα, χριστουγεννιάτικα νύχια!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss