Όμορφες ιδέες για μοντέρνα διακόσμηση τα Χριστούγεννα!

Το σπίτι μας τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του! Συνήθως όμως οι περισσότεροι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί είναι κλασικοί ενώ δε βλέπεις συχνά φρέσκιες ιδέες. Αν λοιπόν το υπόλοιπο σπίτι σου είναι μοντέρνο τότε χρειάζεσαι αντίστοιχα μια μοντέρνα διακόσμηση τα Χριστούγεννα στο χώρο σου.

Πράγματι, η κλασική διακόσμηση τα Χριστούγεννα δεν ταιριάζει σε όλα τα σπίτια. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές σύγχρονες λύσεις για σπίτια που είναι πιο μοντέρνα. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές όμορφες ιδέες για μοντέρνα διακόσμηση τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για ένα μοντέρνο σπίτι!

Γιρλάντες από αποξηραμένα φρούτα

Μπορεί οι κλασικές πράσινες γιρλάντες των Χριστουγέννων να είναι όμορφες αλλά δεν είναι και οι μοναδικές. Αν το σπίτι σου είναι σε σύγχρονη διακόσμηση τότε πρέπει να βρεις και μια μοντέρνα γιρλάντα. Μια τέτοια ιδέα είναι οι γιρλάντες με αποξηραμένα φρούτα που μπορείς να τις διακοσμήσεις παντού: γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα, πάνω από το τζάκι ή στο τραπέζι. Και το τέλειο είναι ότι μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου κόβοντας μερικές φέτες από το φρούτο (το πορτοκάλι είναι τέλεια ιδέα) και βάζοντας τες στο φούρνο.

Δες επίσης: 5 Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τοίχου που θα λατρέψεις!

Minimal στεφάνια

Η μοντέρνα διακόσμηση διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική της. Ένα μίνιμαλ στεφάνι λοιπόν είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε ένα σπίτι μίνιμαλ διακόσμησης. Αντί λοιπόν να προτιμήσεις ένα φορτωμένο στεφάνι με μπάλες και φωτάκια τότε είναι καλύτερα να επιλέξεις κάτι πιο απλό. Θα βρεις πολύ όμορφα στεφάνια που δεν είναι διακοσμημένα σε όλη τους την επιφάνεια και που θα δένουν ιδανικά στο σπίτι σου!

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα μικρό σαλόνι τα Χριστούγεννα!

Μεταλλικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Τα μεταλλικά διακοσμητικά δίνουν σε ένα σπίτι σύγχρονη διάθεση. Για το λόγο αυτό τα μεταλλικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι ότι πρέπει για το σπίτι σου. Διάλεξε λοιπόν χρυσά και ασημί δεντράκια, φιγούρες, κεριά για να διακοσμήσουν τις επιφάνειες σου και να συμπληρώσουν την μοντέρνα διακόσμηση που το σπίτι σου έχει.

Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

Ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο έλατο να είναι διαχρονικό και κομψό αλλά σε ένα μοντέρνο σπίτι ταιριάζουν και άλλου είδους δέντρα, όπως τα ξύλινα. Ένα ξύλινο δέντρο λοιπόν θα δώσει στο χώρο σου σύγχρονο αέρα και θα το κάνει να δείχνει πολύ πρωτότυπο. Διακόσμησε τα ξύλινα κλαδιά με μίνιμαλ μπάλες σε λευκό ή ασημί χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Δες επίσης: Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού τα Χριστούγεννα!

Ασπρόμαυρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου αποτελεί σήμα κατατεθέν μια μοντέρνας διακόσμησης. Μπορείς λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα να δοκιμάσεις μια διακόσμηση σε μαύρους και άσπρους τόνους. Ένα λιτό χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασπρόμαυρες μπάλες αποτελεί μια κομψή λύση. Μάλιστα, μια ιδέα που είναι πολύ δημοφιλής τελευταία είναι τα σκούρα, σχεδόν μαύρα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι πολύ εντυπωσιακά!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss