“Όσο τα άλλα παιδιά έπαιζαν, εγώ έψαχνα στο Google “what’s wrong with me?”

Για την εφαρμογή στρατηγικής ισότητας στην Ελλάδα και τα βήματα προόδου στην Κύπρου μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤ Κύπρου, Νικόλας Τρύφων.  
Αναφερόμενος στην απαγόρευση της θεραπείας μεταστροφής για ανηλίκους στην Ελλάδα είπε, 
“Ευτυχώς εδώ στην Κύπρο όπως επιβεβαίωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης θα προχωρήσει τις επόμενες βδομάδες για την ποινικοποίηση των θεραπειών μεταστροφής και ελπίζουμε ότι δεν θα αντιγράψουμε την Ελλάδα, επειδή έχουμε την τάση να αντιγράφουμε την Ελλάδα σε κώδικες και νόμους”. 
Το ηχηρό μήνυμα του Κωνσταντίνου…
Η εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέδειξε μια συγκλονιστική ανάρτηση σε social media. Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου γράφει τα εξής:
“Παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσοφοβίας και ήθελα να μοιραστώ μια ιστορία για ένα παιδί που αν και τυχερότερο από άλλα, δεν βγήκε αλώβητο από τη διαχρονική αλλεργία της κοινωνίας μας στη διαφορετικότητα. Αυτό το παιδί είμαι εγώ, ετών 16. Πρόεδρος της τάξης, άριστος μαθητής, αγαπητός σε συμμαθητές και δασκάλους. Αλλά η ψυχή μου ήταν μαύρη και μοναχική όπως οι φωτογραφίες που έβγαιναν με το timer της φωτογραφικής σαν έπεφταν οι γονείς για ύπνο τη νύχτα. Ήμουν μωρό ρομαντικό και θυμάμαι στα 12 να γυρεύω απεγνωσμένα να δω κάπου στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, κάπου τέλοσπάντων ένα φιλί που να αντιπροσωπεύει εκείνο που ήθελα να ζήσω. Το βρήκα πρώτο φορά σε ταινία… Το σώμα μου δεν έμοιαζε με εκείνα στις ρομαντικές ταινίες, οπότε άρχισα γυμναστήριο. Πέρασα εναλλαγές ανορεξίας και βουλιμίας. Μίσησα το σώμα μου και μόλις πριν 3 χρόνια κατάφερα να κοιταχτώ άνετα στον καθρέφτη. Κατά τα άλλα εκτός …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss