Όταν ο Anthony Hopkins είχε αποθεώσει τον Bryan Cranston για το Breaking Bad – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το Breaking Bad είναι με διαφορά μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές και σπουδαίες προσπάθειες που είδαμε στην μικρή οθόνη που έχουν προβληθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει επηρεάσει πολλά πράγματα.

Υπάρχουν πολλά για την σειρά που ξέρουν οι fans και θυμούνται και ένα από αυτά που φυσικά αξίζει να σταθούμε είναι η αποθέωση που είχε γνωρίσει ο Bryan Cranston από τον Anthony Hopkins, σ’ ένα γράμμα που του είχε στείλει και έγραφε τα εξής:

“Αγαπητέ κύριε Cranston,

Ηθελα να σας γράψω και βρήκα τα στοιχεία σας μέσω του Jeremy Barber, καθώς, από ό,τι καταλαβαίνω η UTA εκπροσωπεί και τους δυο μας.

Μόλις ολοκλήρωσα έναν μαραθώνιο του «Breaking Bad» – από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, μέχρι το τελευταίο της πέμπτης που κατέβασα από το amazon. Συνολικά δύο εβδομάδες εθιστικής θέασης.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τίποτα παρόμοιο. Ευφυές!

Η ερμηνείας σας ως Walter White είναι το καλύτερο δείγμα ηθοποιίας που έχω δει – στη ζωή μου! Υπάρχει, το ξέρετε, τόσο μεγάλη δηθενιά και τόση σιχαμένη σαχλαμάρα στη δουλειά μας που κάπως έχω χάσει την πίστη μου στα πάντα -είναι η αλήθεια.

Ομως η δουλειά που κάνατε ήταν θεαματική – δηλώνω απόλυτα θαμπωμένος. Κι αυτό που βρήκα απίστευτο είναι η υπεροχή όλων των συντελεστών, σε όλες τις θέσεις παραγωγής. Πώς το καταφέρατε αυτό; Για πέντε ή έξι συνεχόμενα χρόνια; Πώς οι παραγωγοί (κι εσείς ανάμεσά τους), οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες, οι διευθυντές φωτογραφίας – όλα τα τμήματα καταφέρατε να διατηρήσετε την πειθαρχία και τον έλεγχο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι (δυστυχώς έχουμε ξεφτίσει τη λέξη) θεϊκό;

Γιατί κάτι που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, το αναγάγατε σε λαβύρινθο αίματος, βιβλικής καταστροφής, κόλασης. Η σειρά έπαιξε σαν Σαιξπηρική ή αρχαία Ελληνική τραγωδία.

Αν μπορείτε, σας παρακαλώ, μεταφέρετε το θαυμασμό μου σε όλους τους συναδέλφους σας – Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Jonathan Banks – όλους! Ολοι παρέδωσαν μαθήματα μεγάλης υποκριτικής τέχνης με τις ερμηνείες τους. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη.

Σας ευχαριστώ. Αυτού του είδους η αριστοτεχνική δουλειά είναι σπάνια και όταν, κάποια φορά, συμβαίνει -όπως σ’ αυτή την επική σειρά- μου αποκαθιστά την ελπίδα μου για το μέλλον. Είστε ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει στη ζωή μου.

Ολα αυτά μπορεί να σας ακούγονται ως ένα μάτσο φτηνές κολακείες. Αλλά δεν είναι. Πλησιάζουν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού, κι απλά ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω.

Δεχθείτε τα συγχαρητήρια και τον πιο βαθύ σεβασμό μου. Είστε πραγματικά, ένας μεγάλος, μεγάλος ηθοποιός.

Με εκτίμηση,

Tony Hopkins”

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss