Όταν ο George Clooney έδωσε από 1 εκατομμύριο δολάρια σε 14 φίλους του – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο George Clooney έχει απασχολήσει πολλές φορές το κοινό όχι μόνο με τις ταινίες του, αλλά και με την δράση του εκτός των πλατό, όπως συμβαίνει και δικαιολογημένα στην προκειμένη περίπτωση.

Yπήρχε εδώ και καιρό μια φήμη που κυκλοφορούσε σύμφωνα με την οποία χάρισε σε 14 φίλους του από 1 εκατομμύριο δολάρια και ο ηθοποιός την επιβεβαίωσε αναφέροντας μάλιστα και τον λόγο που το έκανε.

Ο 59χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη στο GQ ανέφερε τα εξής: «Ήμουν εργένης και όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν γύρω στα 52 τότε. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Σκέφτηκα λοιπόν, αυτά τα άτομα είναι ό,τι έχω στη ζωή… Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους και μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν τους χρειάστηκα μέσα στα χρόνια… Σκέφτηκα ότι χωρίς αυτούς δεν έχω τίποτα. Έχουμε μια πολύ κοντινή σχέση και απλά σκέφτηκα ότι, αν με χτυπούσε λεωφορείο, θα ήταν όλοι στη διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να με χτυπήσει λεωφορείο;»

Μάλιστα, ανακαλεί στη μνήμη του και μια συνομιλία που είχε με έναν «πλούσιο μ@@@κα» χρόνια αφότου κυκλοφόρησε η φήμη για τη γενναιόδωρη προσφορά του. «Τον πέτυχα στο Λας Βέγκας και με ρώτησε “γιατί το έκανες αυτό;”. Κι εγώ του απάντησα «γιατί δεν το κάνεις εσυ, βρε κόπανε;».

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρχε κάτι που να τον δυσκολέψει, εκτός από το να συγκεντρώσει τα 14 εκατομμυρίωα δολαρία σε μετρητά. Τελικά, κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα σε μια περιοχή στο κέντρο του Λος Άντζελες και τα μετέφερε με ένα παλιό νοικιασμένο βανάκι που έγραφε «Ανθοκομείο» στο πλάι. Έπειτα μοίρασε τα χρήματα σε 14 πολυτελείς βαλίτσες της φίρμας Tumi και το βάρος της καθεμιάς, όπως σημειώνει, ήταν μικρότερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Οι μόνοι που ήξεραν το σχέδιο ήταν ο βοηθός του και μερικοί σεκιουριτάδες που ανησυχούσαν. Την επόμενη ημέρα κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι του και τους έδειξε σε ένα χάρτη όλα τα μέρη του κόσμου στα οποία κατάφερε να ταξιδέψει χάρη στη βοήθειά τους, εξηγώντας τους πόσο σημαντική ήταν η παρουσία τους στη ζωή του. «Πώς θα μπορούσα ποτέ να ξεπληρώσω το καλό που μου κάνατε;» τους ρώτησε ο Clooney, για να συμπληρώσει λίγο μετά… «Τι θα λέγατε για 1 εκατομμύριο δολάρια;».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss