Όχι άλλες υποσχέσεις ήρθε ο καιρός για πράξεις.

Όλοι λίγο-πολύ στο τέλος του χρόνου κάνουμε το μικρό μας απολογισμό. Πώς ξεκίνησε η χρονιά, πώς κύλησε αλλά το κυριότερο πώς τελειώνει. Όχι σπάνια, αναλογιζόμαστε τις εμπειρίες που έχουν συσσωρευτεί στο πέρασμα του χρόνου και κάνουμε την κριτική μας, για τον εαυτό μας ή και για τους άλλους. Αν είμαστε καλύτερα ή όχι.

Η αλήθεια είναι ότι το τελείωμα του χρόνου κρύβει ένα σπόρο ελπίδας και αισιοδοξίας. Ότι έγινε έγινε, μία καινούργια αρχή είναι κοντά μας και πλέον μπορούμε να δρομολογήσουμε κάποια πράγματα  σε μία διαφορετική βάση ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων. Αυτό που λέμε όλοι μία φρέσκια αρχή.

Όμως με τις προθέσεις δεν γίνονται πράγματα. Χρειάζονται πράξεις, δράσεις και το κυριότερο από όλα συνέχεια και συνέπεια. Ειδικά σε ότι αφορά τα θέματα υγείας πολλές φορές το πέρασμα του χρόνου συσσωρεύει αρνητικές συνέπειες και προδιαθεσικούς παράγοντες.

Ας μην μείνουμε λοιπόν στην διαπίστωση των προβλημάτων και των πιθανών κινδύνων και ας προχωρήσουμε σε διορθώσεις και τροποποιήσεις τόσο στη διατροφή όσο και στον τρόπο ζωής μας. Η δράση είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα και από πάνω από όλα η βελτίωση και θα κάνει σταθερή μία καλή κατάσταση υγείας.

Ας δώσουμε λοιπόν μία υπόσχεση στον εαυτό μας ότι δεν θα μείνουμε μόνο στις υποσχέσεις αλλά και ότι θα κάνουμε πράγματα. Και το βασικότερο, να μην φοβηθούμε να κάνουμε μια ανατροπή προς το καλύτερο.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss