1 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Είναι κακό να χτίζεις στην άμμο παλάτια…»

 

Κριός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοια σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του έναν πιο «ατμοσφαιρικό» χαρακτήρα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη στις καθημερινές συναλλαγές σου αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθηση σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού απειλείται η τάξη στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με «διάμεσο» τον Ερμή στον Λέοντα, ο Ποσειδώνας επηρεάζει τα οικονομικά σου και σε μια τέτοια συγκυρία, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες. Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι, εμψυχώνοντας αυτόν/ην που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο και να ευχηθείς, αφού το σύμπαν «ακούει» και θα ανταποκριθεί όταν έρθει η ώρα. Επιπλέον, σου επιτρέπει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» αλλά και να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κάνεις σχέδια που κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι που μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση», εσύ όμως κράτα την αξιοπρέπειά σου και μην ανακατεύεσαι με τα «πίτουρα»! Μπορείς φυσικά να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες, αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση είναι μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών τάσεων, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια τιμητική διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή σε κάνει εύπιστο σε «ταξίματα» χωρίς αντίκρισμα. Αντίθετα δείχνει πολύ πιο ασφαλές και αντιπροσωπευτικό το να καλλιεργήσεις τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας (και) με την δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον Άνθρωπο ή τις Τέχνες. Ωστόσο, σε πρακτικά θέματα καιροφυλακτεί ο κίνδυνος είτε να λαθέψεις, είτε να πέσεις θύμα εξαπάτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις ή να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να περνά δύσκολα. Ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές όμως, ο Ερμής στον Λέοντα σου θυμίζει ότι από τη στιγμή που ζεις σε έναν κόσμο που έχει «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε για να το αποκτήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ότι είναι να κάνεις, κάνε το… μόνος/η σου, αφού αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις. Αν μάλιστα αρχίσει να σε «πολιορκεί» κάποιος/α, σίγουρα κρύβει κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει κι ίσως επιδιώκει να σε παγιδεύσει. Παράλληλα, απρόβλεπτες καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια, απαιτούν την άμεση ενεργοποίησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού και δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα, από την άλλη όμως, μπορεί να συμβάλλει θετικά όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει. Επιπλέον, καλείσαι να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss