1 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε… χαντακώσουν! Οφείλεις επίσης να έχεις τον νου σου σε υπόγεια «παιχνίδια» που γίνονται στα επαγγελματικά σου, αν όμως ανήκεις στους/στις τυχερούς/ες της υπόθεσης, θα ωφεληθείς από ζημιές άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου, γίνονται… όργια «κάτω από το τραπέζι», οπότε έχε τον νου σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά», ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν στον «όλεθρο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη που «σε πάνε πίσω». Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να τις ξεσκεπάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει! Παράλληλα βγαίνουν στον «αφρό» αδυναμίες σου που καθιστούν «ανθυγιεινές» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου. Ίσως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή και με νέα πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με «νοσηρό» κλίμα. Επιπλέον, οφείλεις να θέσεις προτεραιότητες σου στη δουλειά σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Στη δουλειά σου «χορεύουν τα ποντίκια» αλλά μην κινηθείς αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό κι ένα τρίτο πρόσωπο θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στην ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Επιπλέον, σε προσωπικά θέματα καλείσαι να πάρεις μια τελειωτική απόφαση, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή επάνω στα «ερείπια» του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» στον οικονομικό τομέα κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss