1 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό βάζει τους «άλλους» στη ζωή σου αντί, ωστόσο, να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από ευκολίες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το εργασιακό μέλλον σου, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, λόγω μιας γιορτής ή απλά γιατί έτσι σου αρέσει, θα απαλλαγείς προσωρινά από τα καθήκοντά σου, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα οικόσιτο ζώο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό απαλύνει τις εντάσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σου κι όλα δείχνουν πιο όμορφα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια ευχάριστη εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προτείνει να βγεις έξω και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα! Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη! Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στη ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το πού και πώς θα σε πάει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου προς την ευτυχία σου, είτε αυτή έχει να κάνει με μικρές όμορφες στιγμές είτε με μια πιο διακριτή επιτυχία σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και τη διατροφή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό συμβάλλει σε εκμυστηρεύσεις και… κουτσομπολιά για προσωπικά θέματα, κάτι που, παρά τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα του, δεν παύει να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σου γνωρίζει κόσμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις τα «πρόβατα» από τα «ερίφια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου φέρνει μια νέα φιλία με ιδιαίτερα ευχάριστη «αύρα». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, όμως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα και δε σου το δηλώνουν, προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου επιτρέπει να «επαναπαυτείς στις δάφνες σου», αφήνοντας για αργότερα τα «σοβαρά». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα, αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, έτσι, χωρίς πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα ευχάριστο ταξίδι, αλλά ακόμη κι αν δε γίνει, η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί με ευχάριστα περιστατικά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss