10 Εντυπωσιακά χρώματα για υπέροχα σγουρά μαλλιά!

Οι μπούκλες σου είναι ένα βασικό στοιχείο της εμφάνισής σου που πολλές φορές σε καθορίζει. Θέλεις όμως να τολμήσεις κάτι νέο και να κάνεις μια αλλαγή που πάντα σκεφτόσουν. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης που σου προσφέρουν τα υπέροχα σγουρά μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις πως. Μη διστάζεις και μην το σκέφτεσαι άλλο. Ίσως λίγο χρώμα προσθέσει ζωντάνια και αναδείξει ακόμα περισσότερο τις υπέροχες μπούκλες σου. Εδώ θα βρεις μερικές φανταστικές ιδέες και χρώματα που θα αναδείξουν τις μπούκλες σου και θα κάνουν τα σγουρά μαλλιά σου αξιοζήλευτα!

10 υπέροχα χρώματα για σγουρά μαλλιά!

1.Αποχρώσεις του καφέ

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή αλλά χωρίς να υπερβάλλεις. Δοκίμασε να παίξεις με τόνους του καφέ. Πιο σκούρο προς το πάνω μέρος της ρίζας και να καταλήγει σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Με αυτό το τρόπο θα δώσεις μια ζωντάνια στα μαλλιά σου χωρίς κάποια υπερβολική αλλαγή.

2. Σκουριασμένο κόκκινο στις άκρες

σκουριασμένο κοκκινο στις άκρες

σκουριασμένο κοκκινο στις άκρες

Το σκουριασμένο κόκκινο είναι μια από τις επιλογές που ταιριάζουν τέλεια στα σγουρά μαλλιά. Χαρίζει ζωντάνια, κίνηση και μια παιχνιδιάρικη και συγχρόνως στιλάτη διάθεση. Δοκίμασε αυτή την αλλαγή στις άκρες των μαλλιών σου.

Δες επίσης : Τα 5 καλύτερα χρώματα κραγιόν για κοκκινομάλλες!

3. Παιχνιδιάρικο ροζ όμπρε

παιχνιδιάρικο ροζ χρώμα μαλλιών

παιχνιδιάρικο ροζ χρώμα μαλλιών

Αφού μιλάμε για μπούκλες, δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την παιχνιδιάρικη αίσθηση και χάρη που δίνουν τα σγουρά μαλλιά. Τι πιο παιχνιδιάρικο και φυσικά τολμηρό από ένα ροζ χρώμα μαλλιών; Σίγουρα είναι μια επιλογή που πρέπει να δοκιμάσεις. Άλλωστε τα χρώματα στα μαλλιά είναι μια από τις πιο αξεπέραστες τάσεις τις μόδας των τελευταίων χρόνων!

Δες επίσης : 16 Ονειρεμένα όμπρε χρώματα για τα μαλλιά!

4. Ανοιχτό ξανθό όμπρε

ανοιχτό ξανθό όμπρε

ανοιχτό ξανθό όμπρε

Προχωράμε σε πιο γνωστά μονοπάτια με ένα ξανθό όμπρε. Έντονο, ανοιχτό χρώμα που τονίζει σχεδόν όλες τις επιδερμίδες και όλα τα μαλλιά. Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις αυτό το χρώμα.

Δες επίσης : 10 Μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων για ombre στα μαλλιά!

5. Καστανό ανοιχτό με ξανθό στις άκρες

καστανό με ξανθό στις άκρες

καστανό με ξανθό στις άκρες

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός διαφοροποιείται αρκετά από τα συνηθισμένα όμπρε. Σε αυτή την επιλογή, κυριαρχεί το καστανό στο μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών και προστίθεται το ξανθό στις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο σπάει η μονοτονία και προσδίδεται μια “ατίθαση” πινελιά στα μαλλιά σου.

6. Κλασικό τζίντζερ χρώμα

τζόντερ χρώμα μαλλιών

τζόντερ χρώμα μαλλιών

Κλασικό,  δοκιμασμένο και φυσικά αγαπημένο. Το τζίντζερ χρώμα στα υπέροχα σγουρά μαλλιά σου θα αναδείξει όλη τους τη χάρη και την τσαχπινιά χωρίς υπερβολές. Διακριτικό όσο πρέπει αλλά συγχρόνως τραβάει τα βλέμματα!

Δες επίσης : Συμβουλές & προτάσεις για κόκκινα-χάλκινα μαλλιά!

7. Μαύρο χρώμα

μαύρες κλασικές μπουκλες

μαύρες κλασικές μπουκλες

Άλλη μια κλασική και αγαπημένη επιλογή που δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Συνηθισμένο για κάποιους αλλά πάντα μέσα στα κλασικά πρότυπα ομορφιάς. Οι μαύρες γυαλιστερές μπούκλες σίγουρα είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο και ούτε θα έπρεπε φυσικά.

8. Κατάξανθες μπούκλες

κατάξανθες μπουκλες

κατάξανθες μπουκλες

Συνεχίζοντας με τα απλά χρώματα προχωράμε στην ξανθιά εκδοχή της παραπάνω ιδέας. Οι ξανθιές γυναίκες από πολλούς θεωρούνται αρκετά γοητευτικές και όχι άδικα. Ανεξαρτήτως σχήματος μαλλιών, το ξανθό είναι ένα χρώμα που αγαπιέται αρκετά. Σίγουρα, θα ταιριάξει τέλεια στα σγουρά μαλλιά σου!

9. Μαύρο με μοβ ανταύγειες

μαυρο χρώμα με μωβ ανταυγειες

μαυρο χρώμα με μωβ ανταυγειες

Θέλεις το κλασικό χρώμα αλλά θέλεις και αυτό το κάτι που θα σε διαφοροποιήσει. Δοκίμασε να σπάσεις τη μονοχρωμία με μερικές μοβ-μπορντό ανταύγειες. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθούν συγκεκριμένο μοτίβο στα μαλλιά σου. Μοίρασε τες άνισα σε όλα τα μαλλιά.

Δες επίσης : 12 Ιδέες για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά!

10. Τολμηρό μπλε

τολμηρο μπλε χρώμα

τολμηρο μπλε χρώμα

Εάν είσαι λάτρης των μεγάλων αλλαγών και θέλεις να βγαίνεις έξω από τα νερά σου, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσένα. Τολμηρό μπλε για υπέροχες, ανάλαφρες μπούκλες του ωκεανού. Σίγουρα είναι μια επιλογή που θα αναδείξει τόσο τα σγουρά μαλλιά σου αλλά και την τολμηρή προσωπικότητα σου!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss