10 καθαριστικά προσώπου που φροντίζουν ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες

Είναι το προϊόν που χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλο, ακόμα και στην καραντίνα!

Το ήξερες ότι τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στο δέρμα σου οφείλονται στην έλλειψη καθαρισμού του; Κι όμως, είναι αλήθεια! Ο καθαρισμός του προσώπου σου θα πρέπει να είναι το Α και το Ω στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς το πρωί και το τελευταίο πριν πέσεις για ύπνο.

Ειδικά μάλιστα αν έχεις λιπαρό δέρμα με ευαισθησία, αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά σου. Θα μου πεις… Δυσκολεύομαι να βρω ένα σωστό καθαριστικό για την περίπτωσή μου. Ένα καθαριστικό προϊόν, που να είναι απαλό στην επιδερμίδα μου, που να εξισορροπεί το σμήγμα και να μη με κάνει να γυαλίζω. Που θα με ενυδατώνει παράλληλα και που δε θα χειροτερεύει τις κοκκινίλες και την ευαισθησία της επιδερμίδας μου.

Ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βγεις από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις να βρεις το σωστό καθαριστικό προσώπου για εσένα. Έχουμε κάνει την έρευνα αγοράς μας και έχουμε βρει για την περίπτωσή σου 10 καθαριστικά προσώπου, που δεν περιέχουν «σκληρά» συστατικά, που δεν αφαιρούν με βία όλο το σμήγμα, έτσι ώστε να παράγεται ακόμα περισσότερο.

Πρόσεχε κάτι όμως! Επειδή θα βρεις το κατάλληλο- για το δικό σου δέρμα- καθαριστικό προσώπου δε σημαίνει και πως θα πλένεσαι και πέντε φορές τη μέρα. Και αυτό είναι λάθος και, μάλιστα, μπορεί να βλάψει αρκετά το δέρμα σου. Είπαμε, δύο φορές την ημέρα είναι η σωστή συχνότητα και αυτό πρέπει να κάνεις για να βλέπεις καθημερινά στον καθρέφτη σου ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο!

Διάβασε ακόμα: Το 2021 το μακιγιάζ σου θα βασίζεται σε ένα και μόνο προϊόν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss