10 Μοντέρνες επιλογές σε νυφικά παπούτσια!

Σε έναν γάμο πάντα κλέβει τη παράσταση το νυφικό φόρεμα στο οποίο δίνουν και τη μεγαλύτερη βάση οι γυναίκες. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η επιλογή νυφικού παπουτσιού το οποίο πέρα από όμορφο και εντυπωσιακό πρέπει να είναι άνετο.

Οι προτάσεις για νυφικά παπούτσια είναι αναβαθμισμένες και ξεφεύγουν από τη κλασσική επιλογή της λευκής ή γυαλιστερής γόβας. Για να καταλάβεις, πλέον υπάρχουν μέχρι και flat νυφικά παπούτσια! Παρακάτω θα βρεις 10 μοναδικές προτάσεις σε ιδιαίτερα, μοντέρνα νυφικά παπούτσια!

Όμορφα παπούτσια για τον γάμο σου!

1. Νυφικές γόβες με διαφάνεια!

Η διαφάνεια στα παπούτσια είναι μια σύγχρονη λεπτομέρεια που ταιριάζει τέλεια και σε ένα νυφικό παπούτσι. Το κάνει μίνιμαλ και μοντέρνο, ότι πρέπει για μια σύγχρονη νύφη!

Δες επίσης: 27 Νυφικά παπούτσια για το γάμο σου!

2. Νυφικό παπούτσι διακοσμημένο με πέρλες

νυφική γόβα με πέρλες

νυφική γόβα με πέρλες

Οι πέρλες έχουν επανέλθει δυναμικά στα κοσμήματα, τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια. Μια ιδέα λοιπόν είναι να φορέσεις ένα νυφικό παπούτσι διακοσμημένο με πέρλες που θα δείχνει και σαν κόσμημα. Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο!

Δες επίσης: Τι θα πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις νυφικά παπούτσια!

3. Μίνιμαλ ρομαντική γόβα με μπαρέτα

μίνιμαλ νυφικό παπούτσι

μίνιμαλ νυφικό παπούτσι

Ένα πιο minimal και ρομαντικό παπούτσι για γάμο μπορεί να ταιριάξει με κάθε νυφικό. Εάν έχεις ένα πιο ογκώδες και εκκεντρικό νυφικό, ένα τέτοιο παπούτσι είναι η καταλληλότερη επιλογή ώστε να πετύχεις μια όμορφη ισορροπία.

Δες επίσης: 8 Κανόνες για να φορέσεις τα σωστά αξεσουάρ με το νυφικό σου!

4. Nude νυφικό παπούτσι με στρας!

nude γυαλιστερά νυφικά παπούτσια

nude γυαλιστερά νυφικά παπούτσια

Το nude κυκλοφορεί αρκετά πλέον στα νυφικά παπούτσια ως μια μοντέρνα παραλλαγή. Ένα nude πέδιλο ή γόβα μπορεί να είναι πολύ απλό για τον γάμο σου για αυτό λίγο στρας θα δώσει το επιθυμητό επίσημο και εντυπωσιακό look που επιζητά μια νύφη. Ο συνδυασμός των 2 είναι απίστευτος!

Δες επίσης: 28 Νυφικά παπούτσια που θα αγαπήσεις!

5. Νυφικά παπούτσια πλατφόρμες!

πλατφόρμα νυφικό παπούτσι

πλατφόρμα νυφικό παπούτσι

Άνετο παπούτσι για τον γάμο σου θα ήταν και μια πλατφόρμα. Συνήθως προτιμώνται λεπτεπίλεπτα πέδιλα και γόβες ως νυφικά παπούτσια, μια πλατφόρμα όμως δε θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου!

6. Flat νυφικά παπούτσια!

φλατ νυφικά παπούτσια

φλατ νυφικά παπούτσια

Τι θα έλεγες για ένα flat νυφικό παπούτσι; Μια ψηλή γυναίκα που δε θέλει να γίνει ακόμα πιο ψηλή με τακούνια στον γάμο της μπορεί κάλλιστα να επιλέξει ένα flat νυφικό παπούτσι. Είναι μια λύση και για το γλέντι που συνήθως ακολουθεί το μυστήριο του γάμου!

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπες ιδέες για να κάνεις έκπληξη στο γάμο σου!

7. See through γόβες για τον γάμο σου!

see through νυφικά παπούτσια

see through νυφικά παπούτσια

Οι see through γόβες έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ και είναι εξαιρετική επιλογή για τον γάμο σου. Εάν δεν είσαι fan του στρας και των glitter μάλλον θα τις λατρέψεις!

Δες επίσης: 14 Προτάσεις για υπέροχα καλοκαιρινά παπούτσια!

8. Εντυπωσιακό boho πέδιλο ως νυφικό παπούτσι!

νυφικό πέδιλο

νυφικό πέδιλο

Ένα boho πέδιλο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στον γάμο σου. Οι διάφορες κρεμαστές λεπτομέρειες και τα δεσίματα θα σε κάνουν να τραβάς τη προσοχή με κάθε σου βήμα!

9. Μεταλλιζέ νυφικό πέδιλο!

μοντέρνα μεταλλιζέ πέδιλα για γάμο

μοντέρνα μεταλλιζέ πέδιλα για γάμο

Πολλές γυναίκες προτιμούν ένα πιο ευέλικτο παπούτσι για το γάμο τους το οποίο θα μπορούν να ξανά φορέσουν στο μέλλον. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα μεταλλιζέ πέδιλα, τα οποία σίγουρα ταιριάζουν σε μια νύφη, εύκολα όμως μπορούν να φορεθούν και σε μια βραδινή βόλτα με το κατάλληλο styling.

Δες επίσης: Οι 9 τάσεις στα γυναικεία παπούτσια για Άνοιξη- Καλοκαίρι 2020

10. Νυφικό παπούτσι σε χρώμα!

γαλάζια νυφικά παπούτσια γόβες

γαλάζια νυφικά παπούτσια γόβες

Δες επίσης: Νέα γυναικεία παπούτσια Bozikis 2020

Το χρώμα στα νυφικά παπούτσια είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που τολμούν λίγες γυναίκες. Ένα όμορφο παπούτσι σε ανοιχτούς τόνους του γαλάζιου ή του ροζ θα ήταν ιδανικό, φυσικά όμως μπορείς να επιλέξεις και πιο έντονα χρώματα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss