10 Μοντέρνοι τρόποι να φορέσεις ένα γυναικείο παλτό!

Το γυναικείο παλτό είναι must χειμερινό και φθινοπωρινό ρούχο εάν θες να είσαι στιλάτη και με κρύο καιρό. Είναι ένα ρούχο που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αφού συνδυάζεται με όλων των ειδών outfits. Παλτό μπορείς να φορέσεις και στη δουλειά, και στα ψώνια αλλά και στη βόλτα.

Για τον λόγο ότι είναι ένα basic κομμάτι θα δεις να φοριέται και πολύ. Πως όμως εσύ μπορείς να το φορέσεις με στυλ κάνοντας τη διαφορά; Εδώ στο ediva.gr θα σου δείξουμε 10 όμορφους τρόπους να φορέσεις το παλτό σου και να είσαι υπέροχη!

10 Στιλάτοι συνδυασμοί ρούχων με γυναικείο παλτό!

1. Συνδύασε το λευκό σου παλτό σε total white outfit!

Για μοντέρνα outfits τον χειμώνα δοκίμασε να δημιουργήσεις το απόλυτο μονοχρωματικό ντύσιμο σε λευκό χρώμα. Ένα total white outfit τον χειμώνα θα σε κάνει ξεχωριστή καθώς την εποχή αυτή οι γυναίκες προτιμούν τα σκουρόχρωμα ρούχα!

Δες επίσης: Τα 6 γυναικεία παλτό που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος!

2. Δερμάτινο παντελόνι και παλτό!

χειμερινό outfit

Ένας τρόπος να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον ντύσιμο με παλτό είναι φορώντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι για παντελόνι. Ένα δερμάτινο παντελόνι για παράδειγμα θα δώσει εντελώς άλλη όψη στο παλτό σου!

Δες επίσης: Με τι να συνδυάσεις ένα μακρύ γυναικείο παλτό!

3. Φόρεσε το παλτό σου ακόμα και με φούτερ!

ντύσιμο με καπαρντίνα

Μπορεί να νομίζεις ότι τα παλτό φοριούνται μόνο με ‘καλά’ ρούχα που είναι από λίγο έως πολύ επίσημα. Τα παλτό όμως μπορούν να φορεθούν και με φούτερ και φόρμα και να δείχνουν στιλάτα. Δοκίμασε το look αυτό με τα αγαπημένα σου sneakers!

Δες επίσης: 25 Ιδέες για χειμερινό επίσημο παλτό!

4. Μακρύ παλτό με τσαντάκι μέσης!

μακρύ καφέ παλτό

Πολύ μοντέρνος τρόπος να φορέσεις το παλτό σου είναι να το βάλεις κλειστό και με ένα τσαντάκι μέσης που θα λειτουργεί και ως ζώνη. Έτσι θα τονίσεις τη σιλουέτα σου και θα αναδείξεις το σώμα σου ακόμα και με χειμωνιάτικα ρούχα. Φόρεσε και ένα ωραίο ζευγάρι μποτάκια και το outfit σου θα είναι υπέροχο!

Δες επίσης: Πως να φορέσεις το μαύρο παλτό φέτος το χειμώνα!

5. Υπέροχος συνδυασμός με παλτό και φόρεμα!

ντύσιμο με παλτό

Με παλτό συνδυάζονται υπέροχα και τα φορέματα σου. Ωστόσο εδώ θέλει λίγη προσοχή στα μήκη του φορέματος και του παλτό. Ο συνδυασμός τους είναι πολύ καλύτερος όταν και το φόρεμα αλλά και το παλτό έχουν το ίδιο περίπου μάκρος ή έστω έχουν πολύ μικρή διαφορά. Για παράδειγμα ένα mini φόρεμα ταιριάζει καλύτερα με ένα παλτό έως το μπούτι ενώ ένα midi φόρεμα συνδυάζεται καλύτερα με παλτό έως τη γάμπα!

Δες επίσης: 16 Μοναδικά γυναικεία παλτό για το χειμώνα!

6. Δοκίμασε παλτό, πλισέ φούστα και ψηλές μπότες!

χειμωνιάτικο γυναικείο ντύσιμο με παλτό

Για το πιο σικ ντύσιμο τον χειμώνα δοκίμασε να συνδυάσεις το παλτό σου με πουλόβερ, πλισέ φούστα και ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο!

Δες επίσης: 36 Γυναικεία παλτό, μπουφάν & σακάκια για τον χειμώνα!

7. Φόρεσε το παλτό σου με σορτσάκι και καλσόν!

χειμερινό ντύσιμο με σορτσάκι και παλτό

χειμερινό ντύσιμο με σορτσάκι και παλτό

Με το παλτό σου μπορείς να συνδυάσεις όμορφα και τα χειμερινά σου σορτσάκια φορώντας από μέσα ένα χοντρό καλσόν και μποτάκια!

Δες επίσης: 15 Γυναικεία παλτό και μπουφάν κάτω από 70€

8. Καθημερινό ντύσιμο με τζιν παντελόνι και παλτό!

απλό ντύσιμο με γυναικείο παλτό

απλό ντύσιμο με γυναικείο παλτό

Για τα casual ντυσίματα σου φόρεσε τζιν παντελόνι και παλτό με sneakers ή χαμηλοτάκουνες γόβες. Καλή επιλογή θα ήταν να διαλέξεις ένα παλτό σε ξεχωριστό χρώμα για να κάνεις πιο ιδιαίτερα και τα καθημερινά σου outfits!

Δες επίσης: Ποιο παλτό πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου!

9. Oversize παλτό με κολάν!

oversize παλτό με κολάν

Η μόδα των oversized είναι ακόμη εδώ για αυτό και σου προτείνουμε να επενδύσεις και σε ένα ζεστό oversize παλτό το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με κολάν. Ολοκλήρωσε αυτό το look με αρβύλες!

Δες επίσης: 4 Στιλάτοι τρόποι να φορέσεις ένα σακάκι!

10. Statement παλτό για ιδιαίτερο ντύσιμο!

πορτοκαλί παλτό

πορτοκαλί παλτό

Δες επίσης: Τι να φορέσεις τον χειμώνα!

Τέλος, έξυπνη κίνηση για να έχεις μοναδικό ντύσιμο τον χειμώνα είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα statement κομμάτι, δηλαδή ένα παλτό τόσο ξεχωριστό που δε θα χρειάζεται τίποτε άλλο για να τραβήξεις τη προσοχή με το ντύσιμο σου!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss