10 Πανέμορφα outfits με φούστα για τον χειμωνα!

Μπορεί το κρύο να μας περιορίζει σε πολλές στιλιστικές επιλογές αλλά σίγουρα όχι σε όλες. Ο χειμώνας θέλει στιλ και εσύ φυσικά το έχεις. Φόρα τα αγαπημένα σου κομμάτια και συνδύασε τα με το κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να δείχνεις ακαταμάχητη. Μην αφήσεις τον χειμώνα να σου στερήσει λοιπόν την αγαπημένη σου φούστα και δες μερικά outfits για να τη συνδυάσεις τέλεια!

10 εμφανίσεις με φούστα κατάλληλες για τον χειμώνα!

1. Μακριά εφαρμοστή φούστα με sneakers

Μακριά φούστα για να καλύπτει όσο γίνεται από το κρύο και φυσικά τα αγαπημένα μας sneakers που ταιριάζουν σχεδόν με όλα. Ένα μοντέρνο στυλ για καθημερινές εμφανίσεις. Συνδυάζεται με μπλούζα φούτερ και μπορείς να βάλεις από πάνω και το αγαπημένο σου κασκόλ. Αν και η μονοχρωμία σε όλο το outfit είναι αρκετά της μόδας, μπορείς φυσικά να συνδυάσεις τα ρούχα σου όπως εσύ επιθυμείς!

Δες επίσης : 8 Διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου φέτος!

2. Μίνι φούστα με χοντρό καλσόν και μπότες

μινι φουστα με χοντρο καλσον

μινι φουστα με χοντρο καλσον

Ένας δυναμικός και σέξι συνδυασμός που δε θα σου στερήσει την αγαπημένη σου φούστα τον χειμώνα. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα παλτό και ένα απλό μακρυμάνικο μπλουζάκι και είσαι έτοιμη για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Δες επίσης : 20 Μοναδικοί τρόποι να φορέσεις πρωτότυπα καλσόν!

3. Φούστα σε Α γραμμή με τακούνια

φουστα σε α γραμμη με τακουνια

φουστα σε α γραμμη με τακουνια

Ένα ντύσιμο που σου επιτρέπει να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Πρόκειται για τις μίνι φούστες σε Α γραμμή που συνδυάζονται τέλια με τακούνια. Εάν θέλεις κάτι πιο στιλάτο και σικ βάλε σκούρο μαύρο καλσόν με μαύρα τακούνια για να δημιουργήσεις μια αίσθηση ομοιομορφίας. Φόρα το αγαπημένο σου μπλουζάκι μέσα από τη φούστα και είσαι έτοιμη.

Δες επίσης : 5 Τρόποι για να φορέσεις το πουλόβερ σου με φούστα!

4. Φούστα μέχρι το γόνατο

φουστα μεχρι το γονατο

φουστα μεχρι το γονατο

Ούτε πολύ μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντή. Συνδύασε τη με μποτάκια αστραγάλου και δερμάτινο μπουφάν για μια πιο ροκ εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

5. Μακριά τζιν φούστα

τζιν φουστα με σνικερς

τζιν φουστα με σνικερς

Φυσικά, δεν αποχωριζόμαστε το αγαπημένο μας τζιν ούτε στις φούστες. Ένα καθημερινό και δυναμικό look με μια μακριά τζιν φούστα, έντονη ζώνη και το πουκάμισο σου περασμένο μέσα από τη φούστα να δημιουργεί μια ελαφριά χαλαρότητα. Φόρα από κάτω τα αγαπημένα σου sneakers και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα backpack.

Δες επίσης : Πως να φτιάξεις μια DIY φούστα από τζιν παντελόνι!

6. Μακριά φούστα με μπότες

μακρια φουστα με μποτεσ

μακρια φουστα με μποτεσ

Ο χειμώνας είναι η καταλληλότερη εποχή για να φορέσεις μακριές φούστες. Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση είναι να τη συνδυάσεις με μπότες. Παραπέμποντας σε ένα πιο country style, αυτό το ντύσιμο σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Παίξε με γκρι, καφέ και γήινες αποχρώσεις για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

7. Φούστα με πουλόβερ με layering

φουστα με πουλοβερ σε επιπεδα

φουστα με πουλοβερ σε επιπεδα

Το layering είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις τις μόδας το τελευταίο καιρό. Φόρα μια κοντή φούστα με σκούρο καλσόν και από πάνω ένα άνετο πουλόβερ που θα φτάνει λίγο πιο πάνω από το μήκος της φούστας. Έτσι θα έχεις ένα άνετο και ιδιαίτερο ντύσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δες επίσης : 7 Μοναδικά outfits για να συνδυάσεις τα oversized ρούχα σου!

8. Μάλλινη καρό φούστα

μάλλινη καρό φούστα

μάλλινη καρό φούστα

Τα καρό κάνουν την επανεμφάνιση τους και όπως φαίνεται είναι εδώ για να μείνουν. Μάλλινη καρό φούστα και ένα εφαρμοστό ζιβάγκο κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για μια χειμερινή εμφάνιση. Συνδύασε το με δερμάτινα μποτάκια αστραγάλου, με ή χωρίς τακούνι.

9. Δερμάτινη φούστα με παλτόδερμάτινη φουστα με μαρκυ παλτό

Μια στιλάτη και προσεγμένη εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Δερμάτινη μίνι φούστα με διάφανο ή καθόλου καλσόν και ψηλές over-the-knee  μπότες. Το μυστικό σε αυτή την εμφάνιση όμως είναι το μακρύ παλτό. Δημιουργώντας τέλεια αντίθεση με το μήκος της φούστας αλλά και τέλεια αρμονία με το ύψος των παπουτσιών, αυτό το look θα τους αφήσει όλους άφωνους.

10. Φούστα με πιέτες και φούτερ

φουστα με πιετες και φουτερ

φουστα με πιετες και φουτερ

Οι φούστες με πιέτες χαρίζουν στην εμφάνιση κίνηση και χάρη. Είναι πολύ τις μόδας και φοριούνται σχεδόν όλο το χρόνο με διάφορους συνδυασμούς. Τον χειμώνα, φόρα τη φούστα αυτή με ένα χαλαρό φούτερ περασμένο από μέσα και με μπότες ή sneakers.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss