10 πανεύκολα nail art για εσένα που έχεις κοντά νύχια

Τα κοντά νύχια είναι παντός καιρού και στο λέμε με αποδείξεις. Είναι η πιο εύκολη λύση για την καθημερινότητα μιας και μας επιτρέπουν να κάνουμε τα πάντα χωρίς να φοβόμαστε πως θα σπάσουν. Δε μας δυσκολεύουν στο να γράφουμε στον υπολογιστή, ούτε και στο να χειριζόμαστε το touch screen κινητό μας. Άσε που είναι και πολύ elegant.

Ναι, καλά κατάλαβες! Σήμερα θα μιλήσουμε για nail art σε κοντά νύχια. Μη βιαστείς να μας πεις πως τα nail bars είναι κλειστά, γιατί προφανώς το γνωρίζουμε. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως δεν μπορούμε και μόνες μας να περιποιηθούμε και να βάψουμε τα νύχια μας.

Σίγουρα, δεν θα μπορέσεις να κάνεις ένα περίτεχνο nail art που θα κατάφερνε με μαεστρία να σου κάνει η μανικιουρίστ σου. Όμως, μπορείς και μόνη σου να κάνεις όμορφα και elegant- πιο απλά- μανικιούρ όσο μένεις στο σπίτι. Είναι κι αυτό μια ασχολία για τις ώρες που έχεις τελειώσει με το διάβασμα και δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Για να σε βοηθήσω, λοιπόν, συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery δέκα πανέμορφα και πολύ εύκολα nail art που θα αναδείξουν τα κοντά νύχια σου. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και πάρε θέση στο γραφείο σου για να φτιάξεις το πιο όμορφο nail art του 2021! Ναι, μπορείς και μόνη σου.

Cover photo: @thehangedit

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη να δεις την Dua Lipa με κοντό, αγορίστικο μαλλί;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss