10 Προτάσεις για αλλαγή χρώματος μαλλιών για μελαχρινές!

Θέλεις να ανανεωθείς και το πρώτο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό είναι αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σου. Εμείς οι γυναίκες, όταν αλλάζουμε τα μαλλιά μας αλλάζει όλη ψυχολογία και η διάθεση μας. Σκέφτεσαι από έντονα ξανθά μέχρι φλογερά κόκκινα αλλά το κλασικό μελαχρινό πάντα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

Δες εδώ μερικές προτάσεις αλλαγής χρώματος μαλλιών ιδανικές για μελαχρινές που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στην τελική επιλογή σου. Άμα βέβαια δε σκέφτεσαι ακόμα την αλλαγή, μπορείς φυσικά να πάρεις ιδέες και τελικά να αλλάξεις γνώμη!

Ιδέες για αλλαγή χρώματος μαλλιών, ιδανικά για μελαχρινές!

1.Καφέ καστανό

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα στο καφέ και το καστανό, παρόλα αυτά υπάρχουν! Αυτή η αλλαγή είναι ιδανική για εσένα που δε θέλεις να βγεις έξω από τα νερά σου αλλά θέλεις μια αλλαγή που θα φωτίσει το πρόσωπο σου. Εάν έχεις σκούρα καφέ μαλλιά, δοκίμασε να κάνεις ελαφριά ανοίγματα τύπου όμπρε σε καστανές αποχρώσεις.

2. Ξανθό – μπεζ καστανόξανθοκαστανόξανθο μπεζ

Η ιδέα του ξανθού παίζει αρκετά στο μυαλό σου αλλά δε θέλεις να αποχωριστείς τις μελαχρινές ρίζες σου. Δοκίμασε ένα καστανόξανθο σε χρώματα μπεζ της άμμου. Ουσιαστικά είναι μια ανάμειξη του μελαχρινού που αγαπάς με το ξανθό που σκέφτεσαι. Ο τέλειος συνδυασμός!

Δες επίσης : 8 Όμορφες αποχρώσεις του ξανθού!

3. Καφέ της κανέλας

καφέ της κανέλας

καφέ της κανέλας

Εάν πάλι τείνεις προς το κόκκινο αλλά το μελαχρινό έχει μια ιδιαίτερη αξία για εσένα, δοκίμασε το καφέ της κανέλας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές πιο θερμές ανταύγειες. Η συγκεκριμένη πρόταση ταιριάζει στις περισσότερες αποχρώσεις του μελαχρινού οπότε μη φοβηθείς να το δοκιμάσεις! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

4. Μπαλαγιάζ καραμέλας

μπαλαγιάζ καραμέλα

μπαλαγιάζ καραμέλα

Θέλεις ένα πιο ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό χρώμα; Κάτι που θα σε φωτίσει χωρίς όμως να σε περιορίσει σε άλλες στιλιστικές επιλογές; Τότε αυτό το μπαλαγιάζ της καραμέλας θα σου δώσει αυτές τις ηλιοκαμένες ανταύγειες που επιθυμείς!

Δες επίσης : Όμορφες ιδέες balayage για κάθε χρώμα μαλλιών!

5. Ζεστή καφέ απόχρωση

ζεςστό καφέ

ζεςστό καφέ

Μια δυνατή αλλά και ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος μαλλιών ιδανική για μελαχρινές είναι ένα ζεστό σκούρο καφέ. Μερικές φορές το απλό μπορεί να είναι και το καλύτερο!

6. Σοκολατί Όμπρε

σοκολατί όμπρε

σοκολατί όμπρε

Για μια πιο ήπια αλλαγή δοκίμασε ένα σοκολατί όμπρε. Κράτα τον ίδιο τόνο με το φυσικό σου χρώμα και ζήτησε από τον κομμωτή σου μια ήπια εναλλαγή όμπρε.

Δες επίσης : 9 Μοναδικές επιλογές Ombre για Μελαχρινές!

7. Σχεδόν ξανθιά

σχεδόν ξανθιά

σχεδόν ξανθιά

Δοκιμάζεις τις ξανθές ανταύγειες αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις. Σκέφτεσαι να πας σε όλο και πιο ανοιχτές αποχρώσεις αλλά φοβάσαι μη ξεφύγεις από το φυσικό σου αποτέλεσμα. Η λύση είναι απλή. Κράτα τις ανταύγειες σου όπως είναι και δοκίμασε κατά τόπους πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

8. Chunky ανταύγειες

chunky χοντοκομμένες ανταύγειες

chunky χοντοκομμένες ανταύγειες

Εμπνευσμένες από άλλες εποχές και απόλυτα προσαρμοσμένες στο τώρα, αυτές οι ανταύγειες είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Πιο “χοντροκομμένες” απ’ ότι συνήθως αλλά αρκετά σικ και η τέλεια επιλογή για μια έντονη -αλλά και όχι- αλλαγή.

Δες επίσης : 23 Υπέροχες ιδέες για να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου!

9. Καφέ μελί

καφέ μελί

καφέ μελί

Έντονη αλλαγή αλλά χωρίς πολλή επεξεργασία και ταλαιπωρία στα μαλλιά. Δυο πολύ σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν προχωρήσεις στην επιλογή χρώματος.

10. Πολύχρωμες κοτσίδες

πολύχρωμες κοτσίδες

πολύχρωμες κοτσίδες

Αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνο χρωματική. Άμα θέλεις να τολμήσεις μια προσωρινή αλλαγή στα μαλλιά σου, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις αυτά τα κοτσιδάκια. Φυσικά, εάν θέλεις να δώσεις και άλλη έμφαση στο χρώμα δοκίμασε να τα κάνεις πολύχρωμα αλλά σε τόνους του καφέ.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss