10 προϊόντα ομορφιάς που δεν πίστευες ότι θα κάνουν το ΣΚ σου… πολύ καλύτερο

Είναι όλα απαραίτητα!

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο σε καθεστώς lockdown ξεκινά σε λίγο και τη διάθεσή μας δεν τη λες και ανεβασμένη. Θα μείνουμε στο σπίτι, ίσως πάμε έναν περίπατο στέλνοντας #6 στο 13033 ή supermarket με το #2 για να πάρουμε πράγματα που λείπουν από τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο μας. Αλλά και πάλι ο χρόνος θα είναι άπλετος μιας και οι περισσότερες δε δουλεύουμε τα ΣΚ.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν; Να επενδύσουμε σε beauty προϊόντα που είναι άκρως απαραίτητα αυτήν την περίοδο και που σίγουρα θα κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ καλύτερο από όσο το φανταζόμασταν. Άλλωστε, τι πιο αναζωογονητικό, ευχάριστο και αισιόδοξο από ένα online beauty shopping & treatment μέσα στο Σαββατοκύριακο; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 προϊόντα ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά και θα σε περιποιηθούν από την κορυφή ως τα νύχια. Έχουμε βρει για σένα ένα αντισηπτικό που καταστρέφει τα μικρόβια και παράλληλα ενυδατώνει τα χέρια. Ανακαλύψαμε, όμως, και μια φανταστική κρέμα χεριών για να θρέφεις την επιδερμίδα των χεριών μετά τη χρήση αντισηπτικού.

Αυτό το ΣΚ είναι ευκαιρία, όμως, να ενυδατώσεις και το πρόσωπο, και το σώμα και τα μαλλιά. Γι’ αυτό σου προτείνουμε μια ισχυρή ενυδατική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, ένα λαχταριστό αφρόλουτρο με βανίλια και λεμόνι και ένα conditioner για έξτρα απαλότητα και λάμψη των μαλλιών σου. Η λίστα μας δεν τελειώνει εδώ… Περιηγήσου σε αυτήν και βρες το προϊόν ή τα προϊόντα που θα σε κρατήσουν όμορφη και περιποιημένη μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μέχρι το τέλος της καραντίνας.

Διάβασε ακόμα: Online beauty shopping: Έτσι θα βρεις τη σωστή απόχρωση foundation για την επιδερμίδα σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss