10 προϊόντα που θα μετατρέψουν το σπίτι και το μπάνιο σου σε χαλαρωτικό spa

…και θα μπορείς να το απολαμβάνεις κάθε μέρα! 

Αν μάθαμε ένα πράγμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι ότι πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας. Όταν πατήθηκε αυτό το παγκόσμιο “pause” και κλειστήκαμε στα σπίτια μας, εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο μας κάνοντας μάσκες, ακούγοντας μουσική και -επιτέλους- γεμίζοντας τη μπανιέρα…Είχαμε χρόνο να κάνουμε όλα όσα από τη βιασύνη μας παραμελούσαμε και η διαφορά ήταν τεράστια.

Όταν πλέον βγήκαμε από την απομόνωση περπατούσαμε πιο ανάλαφρα, λάμπαμε λίγο περισσότερο. Η καραντίνα μας έμαθε λοιπόν να εκτιμάμε τα μικρά πράγματα στη ζωή όπως μία αγκαλιά και έναν καφέ με φίλους αλλά και τα μεγάλα που παραμελούσαμε δηλαδή την φροντίδα του εαυτού μας. Βλέπεις, φροντίζοντας το σώμα και το δέρμα μας, φροντίζουμε παράλληλα και την ψυχή μας.

Μιας λοιπόν που πλέον είναι η εποχή του coccooning σκεφτήκαμε πως πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή όλα όσα μας έμαθε η καραντίνα. Πρέπει να γεμίζουμε την μπανιέρα, να ανάβουμε τα καλά μας κεριά, να αφιερώνουμε παραπάνω από 5 λεπτά στο δέρμα μας και να μας κακομαθαίνουμε λίγο κάθε μέρα. Το αξίζουμε.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε σε μία gallery όλα εκείνα τα λαχταριστά προϊόντα που μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι μας σε spa πολλών αστέρων. Χαλαρωτικές μυρωδιές, ωραία υφάσματα, gadgets και έλαια είναι στη διάθεσή μας αν το θελήσουμε… Και επιτέλους όχι απλά το θέλουμε, το έχουμε ανάγκη.

Κάνε ένα scroll ακόμα για να ανακαλύψεις αυτά που ετοιμάσαμε για εσένα και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Συνέχισε τη φροντίδα σου. Ισορρόπησε το σώμα και το μυαλό σου. Το χρειαζόμαστε αυτή την εποχή όλοι, περισσότερο από ποτέ. Just relax…

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να φοράς πάντα κάτω από τη μάσκα σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss