10 υπέροχες & ενυδατικές κρέμες για να περιποιηθείς τα χέρια σου

Τώρα που αρχίζει να κρυώνει ο καιρός και παράλληλα συνεχίζεται η χρήση αντισηπτικού, μια κρέμα χεριών θα σε σώσει!

Φτάνουμε αισίως στα μέσα Οκτωβρίου και τώρα σιγά σιγά ο καιρός αρχίζει να κρυώνει. Το καταλαβαίνεις, άλλωστε, γιατί το βράδυ χρειάζεσαι πάντα ένα λεπτό σεντόνι για να κοιμηθείς, ενώ και ένα λεπτό πανωφόρι δεν μπορεί να λείπει από τις νυχτερινές βόλτες σου. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι το κρύο θα αρχίσει να ταλαιπωρεί και την επιδερμίδα των χεριών σου, να τα κάνει να «σκάνε» και να χάνουν την απαλή υφή τους.

Ας μη σκεφτούμε πώς μπορεί να καταλήξουν να είναι τα χέρια σου με την παράλληλη χρήση αντισηπτικού. Καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που σου λέμε, έτσι δεν είναι; Αυτό, λοιπόν, που χρειάζεσαι περισσότερο από ο,τιδήποτε αυτήν τη στιγμή είναι μια καλή κρέμα χεριών, που θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, περιποίηση και ανάπλαση στο δέρμα, ώστε να είναι πάντα λαμπερό, απαλό και βελούδινο.

Είμαστε εδώ για να στο υπενθυμίσουμε, γιατί όλες λίγο-πολύ ξεχνιόμαστε όταν πρόκειται για την κρέμα χεριών. Ενώ ακολουθούμε πιστά την πρωινή και βραδινή skincare routine μας, παραλείπουμε να ενυδατώσουμε τα χέρια μας, τα οποία χρειάζονται ανάλογη περιποίηση και σημασία.

Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις 10 πιο μυρωδάτες και ενυδατικές κρέμες χεριών, που μπορείς να βρεις στην αγορά. Θα ανακαλύψεις κρέμες με άρωμα καρύδας ή αμυγδάλου, αλλά και με λουλουδάτες νότες γιασεμιού και άνθους moringa, που θα σε σαγηνεύσουν και θα περιποιηθούν τα χέρια σου έτσι όπως τους αξίζουν.  

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Bieber μόλις υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση για τα ξανθά μαλλιά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss