10 Φανταστικές προτάσεις για πολύχρωμα νύχια!

Οι γυναίκες φροντίζουν τον εαυτό τους από πάνω μέχρι κάτω. Φυσικά τα νύχια δεν μπορούν να εξαιρούνται και μάλιστα αποτελούν από τις προχειρότητες των γυναικών στην περιποίηση τους. Πολλές φορές σκέφτεσαι το επόμενο χρώμα ή σχέδιο στα νύχια σου έτσι ώστε να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει. Ροζ, μπλε, λευκά, οι επιλογές είναι ατελείωτες αλλά δύσκολα βρίσκεις κάτι που να σε εκφράζει απόλυτα. Γιατί να αρκεστείς λοιπόν σε ένα χρώμα ενώ μπορείς να κάνεις πολύχρωμα νύχια; Ίσως να διστάζεις, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το δοκιμάσεις.

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές τάσεις για πολύχρωμα νύχια. Εμπνεύσου, πάρε ιδέες και υιοθέτησε το επόμενο μανικιούρ σου.

10 υπέροχες ιδέες για πολύχρωμα νύχια!

1. Διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι για εσένα που ακόμα δεν έχεις καταλήξει σε αυτό που θες ακριβώς από το μανικιούρ σου. Κάτι απλό; Κάτι έντονο; Κάτι περίπλοκο; Γιατί να μην τα συνδυάσεις όλα σε ένα; Σίγουρα αυτό το μανικιούρ δε θα σε κάνει να βαρεθείς εύκολα. Συνδύασε αφηρημένη τέχνη με animal prints, σχέδια και χρώματα. Μη φοβηθείς τις αλλαγές και αφέσου στη μαγεία της ανεμελιάς.

2. Λουλουδάτα νύχια

λουλουδενια νυχια

λουλουδενια νυχια

Τι πιο πολύχρωμο και πρόσχαρο από μερικά λουλούδια; Αν είσαι παιδί της άνοιξης και των λουλουδιών, αγαπάς τα floral και τα χρώματα, τότε αυτό το σχέδιο είναι για εσένα. Μικρά, πολύχρωμα και διακριτικά λουλουδάκια στολίζουν τα νύχια σου. Επίλεξε μια διάφανη ή ροζ ή γαλακτερή βάση και σχεδίασε μικρά, χρωματιστά λουλουδάκια.

Δες επίσης : 15 Ανοιξιάτικα σχέδια που πρέπει να δοκιμάσεις στα νύχια σου!

3. Νύχια σε ουράνιο τόξο

νυχια ουρανιο τοξο

νυχια ουρανιο τοξο

Αυτή η ιδέα, αν και παρουσιάζει πολύχρωμα νύχια, έχει μια αίσθηση αρμονίας. Μπορεί το κάθε νύχι να είναι διαφορετικό σε χρώμα αλλά ενώνονται όλα μαζί με μια χρωματική μετάβαση. Ουσιαστικά, γίνεται όμπρε από το ένα νύχι στο άλλο για μια ισορροπημένη εικόνα. Μπορείς να το δοκιμάσεις με παστέλ, fluo ή ακόμα και χρώματα ίδιας απόχρωσης.

4. Διαφορετικό όμπρε

ομπρε διαφορετικων χρωματων

ομπρε διαφορετικων χρωματων

Το όμπρε είναι μια κλασική και αρκετά φορεμένη τάση στα νύχια. Με μία μικρή διαφοροποίηση, θα γίνει σίγουρα μοναδικό. Αντί λοιπόν να κάνεις μόνο δυο χρώματα όμπρε σε όλα τα νύχια, κάνε πολλά χρώματα. Επίλεξε μια ουδέτερη βάση και πέντε παστέλ χρώματα. Το κάθε νύχι θα έχει διαφορετικό χρώμα αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει!

5. Πολύχρωμο γαλλικό

πολυχρωμο γαλλικο νυχιων

πολυχρωμο γαλλικο νυχιων

Άλλη μια λατρεμένη και αγαπημένη τεχνική είναι το γαλλικό στα νύχια. Ο συνηθισμένος τρόπος γίνεται με μια ροζ, μπεζ ή γαλακτερή βάση και μια λευκή γραμμή στην άκρη του νυχιού. Ήρθε η ώρα για μια μικρή παραλλαγή. Το χρώμα της βάσης θα παραμείνει ίδιο αλλά η λευκή γραμμή θα αλλάξει. Επίλεξε μερικά από τα αγαπημένα σου χρώματα για να πάρουν τη θέση του λευκού σε αυτό το ανατρεπτικό γαλλικό. Μπορεί να είναι πολύχρωμο αλλά ακόμα και έτσι θα είναι αρκετά διακριτικό.

Δες επίσης : 20 Σχέδια για νύχια γαλλικό με χρώματα!

6. Παστέλ πολύχρωμα νύχια

παστελ πολυχρωμα νυχια

παστελ πολυχρωμα νυχια

Αυτή η ιδέα είναι αρκετά απλή. Τα παστέλ χρώματα είναι αρκετά αγαπημένα όλες τις εποχές του χρόνου. Μερικές φορές δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Μην κουράζεσαι και διάλεξε τα όλα. Βρες ένα χρώμα για το κάθε νύχι, πέρασε με γυαλιστερό coat και το πολύχρωμο, παστέλ και φυσικά σικ μανικιούρ σου είναι έτοιμο!

7. Γαλλικό με έντονες γωνίες

εντονο γαλλικο με χρωματα

εντονο γαλλικο με χρωματα

Ακολουθώντας τα βήματα του κλασικού γαλλικού, συναντάμε αυτή την έντονη παραλλαγή. Η άκρη του νυχιού είναι καλυμμένη με άλλο χρώμα και σχηματίζει μια γωνία στο κέντρο του νυχιού που φτάνει στο τέλος του νυχιού. Ένα αρκετά μοντέρνο σχέδιο που φυσικά παίρνει πολλές αλλαγές. Ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι και είσαι έτοιμη να τους εκπλήξεις όλους με τα μοδάτα νύχια σου.

Δες επίσης : 10 Τρόποι για να πετύχεις ένα γαλλικό μανικιούρ!

8. Νύχια γαλαξία

νυχια γαλαξια

νυχια γαλαξια

Το σχέδιο του γαλαξία είναι αρκετά όμορφο και φορεμένο. Μπορεί στις παραπάνω ιδέες να συνάντησες διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι αλλά αυτή η ιδέα είναι σίγουρα πιο σταθερή. Γαλάζιο, κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί και μοβ είναι τα χρώματα που συνθέτουν αυτή την ιδέα. Με μια μικρή πινελιά από το κάθε ένα, ένα ελαφρύ ανακάτεμα μεταξύ τους για να φανούν ομοιόμορφα πάνω σε μια ουδέτερη βάση και μερικές λευκές πιτσιλιές το σχέδιο του γαλαξία είναι έτοιμο. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με μπλε, μοβ, γαλάζιο, φούξια και λευκές πιτσιλιές ή και με ότι συνδυασμό σου αρέσει. Ετοιμάσου να τους ταξιδέψεις όλους με αυτά τα νύχια.

9.  Πολύχρωμα νύχια καθρέφτης

πολυχρωμα νυχια με καθρεφτη

πολυχρωμα νυχια με καθρεφτη

Εάν θέλεις σίγουρα να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις με ένα υπέρλαμπρο νύχι, τότε σίγουρα αυτή η ιδέα είναι για εσένα. Διάλεξε πέντε χρώματα, κατά προτίμηση ανοιχτά. Ο καθρέφτης είναι μια σκόνη που κάνει αυτό το εφέ στα νύχια. Όταν μπαίνει πάνω από οποιοδήποτε χρώμα το σκουραίνει αρκετά αλλά φαίνεται ποιο χρώμα είναι. Αυτά τα λαμπερά νύχια θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και πολλοί θα τα ζηλέψουν.

10. Σχέδιο αγελάδας σε διάφορα χρώματα

πολυχρωμα νυχια με σχεδιο αγελαδας

πολυχρωμα νυχια με σχεδιο αγελαδας

Δες επίσης : 19+1 Εντυπωσιακές ιδέες για Animal Print νύχια!

Τα animal prints έχουν κερδίσει έδαφος στο χώρο της μόδας και φυσικά των νυχιών. Ένα από τα σχέδια που έχει κάνει θραύση είναι το σχέδιο της αγελάδας. Συνήθως το συναντάμε σε λευκό – καφέ ή λευκό – μαύρο. Σπάσε τους κανόνες με ένα τρελό σχέδιο. Κάνε το σχέδιο της αγελάδας με διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι. Σίγουρα θα τους αφήσεις όλους άφωνους.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss