10 χειμερινά, must have items που θα αγαπήσεις όσο τίποτα άλλο

Ρούχα και αξεσουάρ που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις όπως μόνο ένα φλιτζάνι καφέ Nescafé® Gold μπορεί.

Αυτό που κάνει την κάθε μας μέρα να διαφέρει από την άλλη είναι οι «στιγμές που αξίζουν». Μία βόλτα στον αγαπημένο μας δρόμο, μία ταινία που θα συζητάμε για καιρό, ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ Nescafé® Gold που μπορούμε να απολαύσουμε παρέα με τη σχέση μας, τις κολλητές μας ή και μόνες καθισμένες αναπαυτικά στον καναπέ. Και φυσικά μία γκαρνταρόμπα τόσο πλήρης και κομψή που θα ντύσει με τον πιο stylish τρόπο αυτές τις «στιγμές».

 

Έτσι όπως ο Nescafé® Gold εξέλιξε και άλλο την υπέροχη γεύση του προσθέτοντας στο εκλεκτό του χαρμάνι από κόκκους Arabica και Robusta, 10 φορές πιο λεπτά αλεσμένους κόκκους Arabica για ακόμα πιο πλούσια γεύση και έντονο άρωμα, έτσι και εμείς ανακαλύψαμε για τον φετινό χειμώνα τα 10 must have fashion items που θα ενεργοποιήσουν όλες τις αισθήσεις σου… αλλά και την καλή αισθητική σου!

aisthitiki sou

Άνετες fluffy boots και μέσα, αλλά και έξω, από το σπίτι, loose jeans, φούτερ, πλεκτές ζακέτες, backpacks, εμπριμέ φορέματα, δερμάτινες ζώνες, logo T-shirts, φούστες σε ίσια γραμμή και φαρδιά πουκάμισα, ολοκληρώνουν την shopping list μας για τον φετινό χειμώνα, προσφέροντάς μας ενδυματολογικές λύσεις για όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Τα ρούχα για το 2020 -και για τις αρχές του 2021- οφείλουν να είναι δύο πράγματα: Πρακτικά και φινετσάτα και αν μείνεις «πιστή» στην παραπάνω λίστα θα δεις πως μπορείς να τα έχεις και τα δύο στη ζωή σου.

 zwh sou

Γιατί η στιγμή που θα κοιταχτείς μπροστά στον καθρέπτη -ακόμα και αν έχεις απλά να μείνεις και να εργαστείς από το σπίτι, να μιλήσεις στο Zoom ή να υποδεχθείς 1-2 στενούς φίλους- και σου αρέσει η εικόνα και το look που βλέπεις, μοιάζει λίγο με την κάθε φορά που ανοίγεις ένα βάζο με Nescafé® Gold και αισθάνεσαι τις αισθήσεις σου να πλημμυρίζουν από το άρωμα του καβουρντισμένου καφέ. Με τον ίδιο τρόπο που θες να μοιραστείς τον καφέ με τους ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα, έτσι θέλεις να μοιραστείς και τη νέα, casual chic εικόνα σου με όσους αγαπάς και να χτίσεις μαζί τους «στιγμές που αξίζουν».

aksizounn

Συνδύασε ένα φαρδύ mom jean με ένα ριγέ mannish πουκάμισο, φόρεσε το floral φόρεμά σου με τις fluffy μπότες σου για πιο bohemian αποτέλεσμα, μη διστάσεις να βάλεις μία oversized πλεκτή ζακέτα πάνω από μία σατέν, midi φούστα. Ο περίεργος, αυτός, χειμώνας μας καθιστά σαφές πως η πολυτέλεια πρέπει να συμβαδίζει με την άνεση και πως τα σύνολα που φοράμε εκτός σπιτιού θα πρέπει να «ταιριάζουν» με την ίδια ευκολία και στις in house δραστηριότητές μας.

 drasthriothtes mas

Βάλε στην κούπα σου λίγο καφέ Nescafé® Gold, παρασκευασμένο από εκλεκτό χαρμάνι με υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica και Robusta, απόλαυσε τη μυρωδιά του πριν γευτείς την εξαίσια γεύση του και συμπλήρωσε, κάνοντας online shopping, τη λίστα με τα δέκα ρούχα και αξεσουάρ που θα σου φανούν πιο χρήσιμα από οτιδήποτε άλλο τον φετινό χειμώνα… Τον χειμώνα που όλες οι αισθήσεις σου θα ξυπνήσουν για να νιώσουν τη μοναδικότητα των «δικών σου, ξεχωριστών στιγμών».

Sponsored by Nescafé®

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss