10 αλογοουρές για το σχολείο, το party και το date night με το crush

Ένα πράγμα θυμάμαι έντονα από την εποχή που πήγαινα σχολείο: ότι σχεδόν κάθε μέρα έπιανα αλογοουρά τα μαλλιά μου. Επειδή έχω και πολλά και πλούσια μαλλιά δεν άντεχα να με ζεσταίνουν και ειδικά τις μέρες που είχα γυμναστική.
Το πρώτο πράγμα που έκανα, λοιπόν, αφού ξυπνούσα το πρωί κι έπαιρνα πρωινό, ήταν να φτιάξω ένα ponytail. Άλλοτε έκανα πολύ ψηλή και σφιχτή αλογοουρά κι άλλοτε μεσαίου μήκους. Όταν δε, έβγαινα με τις κολλητές μου το Σαββατοκύριακο, ίσιωνα την αφάνα μου (ναι, έχω σγουρά μαλλιά) κι έκανα το πιο wow sleek, low ponytail.

Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τη χαρακτηριστική αλογοουρά της Ariana Grande (video)
Έτοιμη για αλογοουρά στο σχολείο, στο party και στο date με το crush;
Καλά κατάλαβες ότι σήμερα το θέμα είναι η αλογοουρά: ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κοντά και μακριά μαλλιά, σε σγουρά και ίσια μαλλιά, σε μαλλιά κάθε υφής και στυλ.
[embedded content]
Και, βέβαια, το ponytail είναι άχαστο σε κάθε περίσταση. Θες να πας στο πάρτι της κολλητής σου το Σάββατο; Κάνε αλογοουρά και δεν θα χάσεις. Ετοιμάζεσαι για πρώτο ραντεβού; Η αλογοουρά θα σε σώσει. Και γενικότερα θα σε σώσει τις bad hair days σου. Εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά δεν στέκονται με την καμία κι όσες φορές πραγματικά είσαι ένα ερείπιο και δεν αντέχεις να λουστείς και να στεγνώσεις τα μαλλιά.
Ώρα για hair inspo
Είσαι έτοιμη να δεις όχι μία, όχι δύο αλλά 10 υπέροχες αλογοουρές; «Σάρωσα» το Instagram για να τις βρω και να σου δώσω ιδέες, οπότε… για πάμε.

Sleek ponytail 

Η τέλεια αλογοουρά για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου. Βρες τον χρόνο να ισιώσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, πιάσε με ένα λαστιχάκι πολύ χαμηλή αλογοουρά, βάλε κι ένα λαδάκι για glossy εφέ και είσαι έτοιμη!
Bubble ponytail 

Funky, girly και άκρως παιχνιδιάρικη. Η αλογοουρά με φούσκες είναι trendy και ταιριάζει σίγουρα με τα jeans και τις φόρμες σου. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss