10 banana nail art γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

Έκανα #banananails και δεν το μετάνιωσα. Μπορεί η μπανάνα να είναι ένα απλό φρούτο για σένα, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για το επόμενο manicure σου; Εγώ πάντως το έκανα, και σε πληροφορώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό για το μανικιούρ μου!
Το μπανανί είναι το χρώμα της άνοιξης και η απόλυτη τάση όχι μόνο στον κόσμο του mani, αλλά και στη μόδα και στο μακιγιάζ. Είναι η pastel απόχρωση του κίτρινου και αυτό σημαίνει ζεστασιά και ταυτόχρονα… ηρεμία.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου – 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση
Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας
Επίσης, μην ξεχνάς ότι το κίτρινο θεωρείται ως η πιο δυναμική απόχρωση μεταξύ των ζεστών χρωμάτων, επομένως και το μπανανί. Την άνοιξη, με τον καιρό να ζεσταίνει και να νιώθεις πιο ευδιάθετη, είναι διασκεδαστικό να ξεκινάς να δοκιμάζεις διάφορα χρώματα, πέρα από το μακιγιάζ και το outfit σου, και… στο μανικιούρ σου.

@nailzkatkat Banana Cream✨ #fyp #foryou #nails #nailtutorial #nailtech #nailvideos #nailart #acyrlicnails ♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Αν, λοιπόν, ψάχνεις με τι χρώμα να «παίξεις» στο mani σου, την επόμενη φορά που έχεις ραντεβού με τη nail artist σου, εγώ με κλειστά τα μάτια σου προτείνω banana nails! Αμέσως τώρα θα σου δείξω και το δικό μου μανικιούρ για να καταλάβεις γιατί είμαι τόσο obsessed.

Εγώ τόλμησα το απόλυτο χρώμα της άνοιξης. Εσύ ακόμα;
Όπως βλέπεις, ζήτησα το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ αλλά… τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να μην είναι και τόσο κλασσικό! Η αλήθεια είναι ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο περιποιημένο, clean mani και αυτό που ζήτησα στη nail artist μου ήταν το κλασσικό, άσπρο γαλλικό. Αυτό ήταν μέχρι να δω το banana color.

@nailzkatkat Banana Cream ✨ #fyp #foryou #nails #nailtutorial #nailtech #nailvideos #nailart #acyrlicnails ♬ Please Don’t Go – Mike Posner

Τότε μου ήρθε η απόλυτη ιδέα! Να συνδυάσω το άσπρο, με αυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss