10 ιδέες για ρούχα τα Χριστούγεννα | ediva.gr

]]>

Το να επιλέξεις το κατάλληλο σύνολο για την ημέρα των Χριστουγέννων δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού ο καθένας έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο να τα γιορτάσει! Κάποιοι αποφασίζουν να ξετυλίξουν δώρα με τις πιτζάμες τους, ενώ κάποιοι άλλοι επιθυμούν να περάσουν αυτή τη μέρα σε οικογενειακά ή φιλικά τραπέζια. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που διαλέγουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και εκείνοι που προτιμούν να διασκεδάσουν σε κάποιο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ.
Όποιο τρόπο και να έχεις επιλέξει εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε τις πιο αστραφτερές εμφανίσεις που αρμόζουν για την πιο χαρούμενη και γιορτινή μέρα του χρόνου!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
1. Πολυτελείς πιτζάμες

Αν σκοπεύεις να παραμείνεις σπίτι στις 25 Δεκεμβρίου σου έχουμε πρόταση. Διάλεξε μια πολυτελή και σικ εμφάνιση φορώντας πιτζάμες! Το γεγονός ότι θα μείνεις στο σπίτι δεν σημαίνει πως θα είσαι ντυμένη όπως μια συνηθισμένη μέρα. Φόρεσε μια βελούδινη κόκκινη ή πράσινη πιτζάμα, ώστε να παραπέμπει στα χρώματα των Χριστουγέννων και συνδιάσε την με χνουδωτές ζεστές παντόφλες και χρυσά Χριστουγεννιάτικα σκουλαρίκια σε μορφή χιονονιφάδας! Φυσικά και κόκκινο κραγιόν για να μπεις στο κλίμα!
Δες επίσης: Υπέροχες γυναικείες πιτζάμες και νυχτικά OYSHO 2021
2. Ένα πλεκτό ντύσιμο

Μια ασφαλής επιλογή για την ημέρα των Χριστουγέννων είναι ένα πλεκτό ντύσιμο. Μπορείς να συνδιάσεις ένα πλεκτό πουλόβερ από χρυσές λεπτομέρειες με μια πλισέ αστραφτερή φούστα και να ολοκληρώσεις το λουκ με μπεζ ψηλό παπούτσι που δένει γύρω από τον αστράγαλο. Πρόσθεσε και ένα μικρό λευκό ή μπεζ τσαντάκι χειρός και είσαι έτοιμη για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο!

3. Ένα κόκκινο φόρεμα
 
Τόλμησε ένα θηλυκό κόκκινο φόρεμα με παγιέτες εξαιρετικά γιορτινό και σε συνδυασμό με τις μαύρες σου γόβες και το βελούδινο τσαντάκι σου δίνουν μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το χτένισμα απλό με μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση για ένα πιο slick λουκ. Αυτο το ντύσιμο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ.
4. Ένα βελούδινο σακάκι

Αν σου αρέσει το ανδρόγυνο στυλ επένδυσε σε ένα κομψό βελούδινο σετ σακάκι και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss