10 looks για να είσαι κομψή και άνετη τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου

Τα αδιάβροχα πανωφόρια και οι γαλότσες δεν είναι στυλιστικός μονόδρομος.

Μόλις χθες βράδυ έπεσε η πρώτη βροχή του φθινοπώρου και τα συναισθήματά μας ήταν κάπως ανάμεικτα. Από τη μία νιώσαμε χαρά που φεύγει σιγά σιγά το καλοκαίρι και αλλάζουμε εποχή, από την άλλη μας έπιασε ένας mini πανικός για το πώς θα τα βγάζουμε πέρα από εδώ και στο εξής… τις βροχερές μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι η βροχή- εκτός από ρομαντική- είναι και ενοχλητική σε πολλά επίπεδα. Δυσκολεύει τη ζωή μας στους δρόμους με το μποτιλιάρισμα να μην έχει τέλος, η υγρασία ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας φρικτά και σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη ζήτημα: τι ρούχα φοράμε τις μέρες που βρέχει.

Τα πρώτα items που σκέφτεσαι αυτήν τη στιγμή είναι δύο και άκρως συνηθισμένα: το αδιάβροχο πανωφόρι και οι γαλότσες. Δεν είναι, όμως, και στυλιστικός μονόδρομος. Όσο κι αν πιστεύεις ότι ο βροχερός καιρός δεν είναι -στυλιστικά- με το μέρος σου, κάνεις λάθος.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι ενδυματολογικές επιλογές σου τις βροχερές μέρες δεν είναι περιορισμένες, ούτε και συγκεκριμένες. Μέσα από μια μεγάλη στυλιστική γκάμα, από κοστούμια με sneakers μέχρι κολάν μέσα από μπότες και κομψά φορέματα με εντυπωσιακά πανωφόρια, μπορείς να είσαι stylish και άνετη εν μέσω μιας… ξαφνικής μπόρας! Ένα πράγμα μην ξεχάσεις: να επιλέγεις παντελόνια, φούστες ή φορέματα σε μήκος που δεν ακουμπά στο έδαφος. Είπαμε να είσαι κομψή, αλλά να μη γίνεις και μούσκεμα!

Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss