10 make up looks της Lucy Boynton που θα κάναμε αν πηγαίναμε σε ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Είναι τόσο γιορτινά και υπέροχα!

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τόσο διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Δυστυχώς, δε θα έχουμε τη δυνατότητα να αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ούτε και να γιορτάσουμε σε φαντασμαγορικά ρεβεγιόν σε κάποιο σπίτι, εστιατόριο ή νυχτερινό κέντρο με την παρέα μας.

Αυτές οι γιορτές θα είναι πιο μοναχικές και προσωπικές και αυτόματα αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα ασχοληθούμε με ένα γιορτινό μακιγιάζ, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, αυτό δε μας στερεί το δικαίωμα να εμπνεόμαστε, να δοκιμάζουμε και να βλέπουμε make up looks που θα μπορούσαμε- υπό κανονικές συνθήκες- να κάναμε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Και όλο αυτό το #makeupinspiration που χρειαζόμαστε μας το δίνει απλόχερα η Lucy Boynton με το μακιγιάζ της. Η 26χρονη ηθοποιός πειραματίζεται με το make up- έχοντας πάντα στο πλευρό της τη make up artist, Jo Baker- και δοκιμάζει δημιουργικά, σύγχρονα και πολύ ξεχωριστά make up looks, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι λαμπερά, γεμάτα χρυσόσκονη και glitter. Ό,τι, δηλαδή, χρειαζόμαστε τα Χριστούγεννα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα 10 πιο glamorous make up looks της Lucy Boynton, τα οποία άνετα θα μπορούσαμε να πετύχουμε μόνες μας για να είμαστε λαμπερές στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Επειδή, όμως, -όπως φαίνεται- ρεβεγιόν με την κλασική έννοια δε θα γίνει φέτος, ας δούμε το μακιγιάζ της Lucy, που σίγουρα θα δώσει στα φετινά Χριστούγεννα λίγη από τη χρυσόσκονη και νεραϊδόσκονη που τους λείπουν. Έστω και νοερά.

Διάβασε ακόμα: Slugging: Το νέο skincare trend από την Κορέα που υπόσχεται τέλεια επιδερμίδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss