10 street style looks που μας εντυπωσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Ώρα για #fashionispo!

Για ακόμη μια φορά η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, όμως ήταν εντελώς διαφορετική από όσο είχαμε συνηθίσει. Με την πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται παγκοσμίως σε εξέλιξη (ίσως και σε ένα δεύτερο κύμα), οι περισσότεροι Οίκοι Μόδας επέλεξαν τη λύση των virtual ή digital παρουσιάσεων των συλλογών, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν φυσικά shows με την παρουσία πολύ λίγων καλεσμένων.

Μέσα σε αυτήν τη νέα συνθήκη, όμως, η παράδοση των street style εμφανίσεων δεν έλειψε. Τα fashion κορίτσια του πλανήτη παρήλασαν και αυτήν τη σεζόν στους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας, με μάσκα ή χωρίς (μιας και στο Λονδίνο δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της), αλλά τηρώντας πάντα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και δίνοντάς μας όλο το #fashioninspo που έχουμε τώρα ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μη φανταστείς εξεζητημένα κομμάτια και πρωτότυπα style combos, όμως. Όχι! Τα κορίτσια που περπάτησαν στους δρόμους του Λονδίνου- όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery- κινήθηκαν σε πιο safe στυλιστικούς και χρωματικούς συνδυασμούς, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής.

Όπως ακριβώς είμαστε πιο συγκρατημένες στις κινήσεις και στην καθημερινότητά μας λόγω Covid-19, έτσι και οι street style εμφανίσεις της Βρετανικής πρωτεύουσας κινήθηκαν σε πιο «ασφαλή» μονοπάτια. Από black & white color combos μέχρι basic items, όπως jean παντελόνια, blazers και midi φορέματα, οι εμφανίσεις στους δρόμους του Λονδίνου έδωσαν το μήνυμα ότι τα πιο «ασφαλή» outfits μπορούν να είναι και τα πιο στυλάτα.

Διάβασε ακόμα: 8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss