11 εφαρμογές μόδας για να κατεβάσεις τώρα

Τα κορίτσια της μόδας που έχουν κολλήσει στα τηλέφωνά τους χρειάζονται αυτές τις εφαρμογές μόδας και οργάνωσης της γκαρνταρόμπας για να ενισχύσουν το ενδυματολογικό τους παιχνίδι.

Από τα fashion trends έως την συναναστροφή με influencers, δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου για να έχεις top πρόσβαση στο κομμάτι της μόδας. Αρκεί όμως να κατεβάσεις τις παρακάτω καινοτόμες εφαρμογές μόδας. Είτε θες να αναθεωρήσεις τη ντουλάπα σου, να δημιουργήσεις μια επιχείρηση από την αρχή ή απλά να διασκεδάσεις, δες τις επιλογές παρακάτω και κατέβασε τες.

 DREST

Επιτέλους υπάρχει μια διαδραστική εφαρμογή παιχνιδιών για fashion set. Η «Drest», που ιδρύθηκε από τον πρώην συντάκτη της Porter, Lucy Yeomans, είναι σαν τα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών Dollz που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά. Μπορείς να ντύσεις το δικό σου ρεαλιστικό avatar, και έπειτα να αγοράσεις τα κομμάτια απευθείας μέσω του Farfetch. Ρούχα από τα αγαπημένα σου luxury fashion brands—Burberry, Stella McCartney, Gucci, Bottega Veneta— βρίσκονται στο παιχνίδι κάνοντας τη ντουλάπα των ονείρων σου…εικονική πραγματικότητα!

NATE

Οι διαδικτυακές αγορές υποτίθεται πως δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνουν άγχος και ταλαιπωρία, αλλά με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή και την αποστολή που απαιτούνται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο κουραστική. Κατέβασε το nate, μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συλλέγει όλα αυτά τα δεδομένα από την αρχή διευκολύνοντας το τσεκ άουτ. Επίσης, το nate σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις προϊόντα σε μια λίστα μέσα στην εφαρμογή. Επιπλέον, το app σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις ένα δώρο σε έναν συνάδελφο μόνο εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου του.

LATITUDE

Το Latitude ιδρύθηκε από την πρώην συντάκτη μόδας Anne Slowey και τη στιλίστρια Anne Christensen. Η νέα εφαρμογή παρουσιάζει διάφορες επιλογές από σύνολα, λαμβάνοντας υπόψη τα fashion trends εκείνης της στιγμής, και τον καιρό την συγκεκριμένη ημέρα.

DEPOP

Μια επιτυχία με τους Gen Zers, το Depop ξεκίνησε ως ένα βρετανικό κοινωνικό δίκτυο και μετατράπηκε σε μια παγκόσμια αγορά, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν ρούχα και αξεσουάρ. Από vintage καταστήματα έως αναπτυσσόμενες μάρκες, η εφαρμογή είναι γεμάτη με μοναδικά κομμάτια.

OBJECT LIMITED

Το Object Limited είναι μια εφαρμογή για τα καλύτερα μυστικά των second hand αγορών αφού διαθέτει vintage πωλητές, cool tastemakers, και δημιουργικούς ανθρώπους από όλων τον κόσμο. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή για να βρεις το επόμενο ζευγάρι vintage boots, το παντελόνι της δεκαετίας του ’70 ή τον καλύτερο σχεδιαστή για καμπαρντίνες. Οι καλές προσφορές είναι άφθονες, και η επιμέλεια είναι χαριτωμένη και γεμάτη vintage διάθεση.

LIKE TO KNOW IT

Η συγκεκριμένη εφαρμογή καθιστά δυνατή την ανίχνευση των κομψότερων κομματιών του Instagram. Μόλις συνδεθείς με το email σου στην εφαρμογή, όταν κάνεις like σε μια φωτογραφία στο Instagram, θα σου έρθει αμέσως ένα mail που σου δίνει πληροφορίες για το προϊόν που επέλεξες και που τώρα μπορείς να αγοράσεις.

THE HUNT

Θέλεις να μάθεις από που πήρε η αγαπημένη σου fashion blogger το σύνολο που φορούσε σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram; Εάν έχεις δει ένα τυχαίο κομμάτι που σου άρεσε αλλά δεν ξέρεις που να το αγοράσεις, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν links για ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και πολλά άλλα. Τα μέλη του app βοηθούν ο ένας τον άλλον να ανακαλύψει από που να αγοράσει ορισμένα προϊόντα δημοσιεύοντας απευθείας shopping links, καθώς κι εναλλακτικές προτάσεις.

WISHI

Το Wishi προσφέρει στυλιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που είναι ιδιαίτερα προσωποποιημένες. Κάνεις μια έρευνα, ένας στιλίστας σου δίνει συμβουλές και, στη συνέχεια, αγοράζεις αυτό που θέλεις. Το Wishi ιδρύθηκε από την Karla Welch, η στυλίστρια της Megan Rapinoe, Tracee Ellis Ross και Elisabeth Moss!

HERHEADQUARTERS

Αν θες να φτιάξεις την δικιά σου εταιρεία, η HerHeadquarters σε βοηθάει να το κάνεις πολύ πιο αποτελεσματικά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σε συνδέει με άλλες γυναίκες επιχειρηματίες σε έναν ασφαλή χώρο όπου μπορείς να μοιραστείς ιδέες, και στρατηγικές.

THE REALREAL

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ψωνίσεις βιώσιμα ρούχα είναι να ψωνίσεις από καταστήματα second hand. To RealReal σου δίνει πολύ εύκολα την ευκαιρία να ταξινομήσεις μία σειρά από σελίδες πολυτελών αντικειμένων σε εξαιρετική κατάσταση – και συχνά σε πολύ καλές εκπτώσεις. Δημιούργησε σύνολα με κομμάτια από brands που αγαπάς. Μπορείς ακόμα και να ξεκινήσεις τη διαδικασία αποστολής για να αρχίσεις να πουλάς και τα δικά σου κομμάτια.

AFTERPAY

Το Afterpay σου επιτρέπει να πληρώσεις για τις αγορές σου σε δόσεις εντός έξι εβδομάδων. Μπορείς επίσης να έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν το Afterpay.

Δες επίσης: Τα 9 σύνολα της Chiara Ferragni που θα αντιγράψουμε αυτόν τον φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss