11 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων», εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθούν να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως είναι εύκολο να πέσεις κι εσύ θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής και μην έχεις τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αφού «το έξυπνο πουλί πιάνεται από την μύτη»! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο ωστόσο θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», έχοντας όμως συνείδηση πως δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα.

.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής, αφού «ο κόμπος έφτασε στο χτένι». Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου γίνεται της… συνωμοσίας και θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνουν πολύ πιο ρομαντικό/η, σε καλούν ωστόσο να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη μια πρόθεση εξαπάτησης. Παράλληλα, και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ότι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, με το ζητούμενο να μην είναι μόνον η διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και νέες κατακτήσεις, ή έστω ένα νέο πλάνο δράσης. Επιπλέον, σε ένα άλλο «μέτωπο», αυτό της υγείας σου, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ αλλά περαστικό πόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Καλείσαι να διαμορφώσεις ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου κινδυνεύεις να παραπλανηθείς κι εδώ είναι που πρέπει να… φοβάσαι τα σιγανά ποτάμια! Παράλληλα, να είσαι πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποιος/α επιδιώκει να σε «δέσει» χειροπόδαρα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου φέρνει «τελειώματα» και ξεκαθαρίσματα, ίσως όμως όλα αυτά να λειτουργήσουν υπέρ σου. Επιπλέον όμως, η τάση σου να πιστεύεις ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» μπορεί να πλήξει το comme il faut προφίλ σου, αφού τίποτε δεν μένει κρυφό σε αυτόν τον κόσμο! Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει εκμυστηρεύσεις που θα σε κάνουν πιο… σοφό/η, μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου, αφού σχετίζεται με τον «βρώμικο» ρόλο που παίζει κάποιος/α στην ζωή σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Στρέφεσαι σε μη ρεαλιστικές πρακτικές ή σε ρίχνουν στα νύχια «σωτήρων», που υπόσχονται πολλά και κάνουν τα… αντίθετα! Αντίθετα όμως έχεις το ο.κ. για να προχωρήσεις σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss