11 Τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2022 | ediva.gr

]]>

Το μακιγιάζ είναι σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης των γυναικών. Είναι αυτό που θα ολοκληρώσει ένα look και μπορεί και να το απογειώσει, αν έχει γίνει σωστά. Επίσης, αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόνωσης της αυτοπεποίθησης, καθώς και σημαντική στιλιστική παρέμβαση. Όπως θέλεις να παραμένεις ενημερωμένη για τα τελευταία fashion trends, την ίδια σημασία πρέπει να δώσεις και στις τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2022. Τα makeup trends του φετινού φθινοπώρου χαρακτηρίζονται από παιχνιδιάρικη διάθεση, edgy προσέγγιση, αλλά και κλασικές διαχρονικές επιλογές.
Τα μεγαλύτερα φθινοπωρινά makeup trends για το 2022

Barbiecore makeup

Ήταν αναμενόμενο ότι η εμμονή με το ροζ δε θα έμενε εκτός μακιγιάζ. Η απόλυτη τάση του φθινοπώρου σε μόδα και διακόσμηση, το λεγόμενο barbiecore, θα κυριαρχήσει και στο makeup. Έτσι, λοιπόν, τόλμησε να φορέσεις την πιο έντονη ροζ σκιά και να δημιουργήσεις ανεπανάληπτα looks. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και ένα κραγιόν σε ροζ χρώμα ή και ένα έντονο ρουζ.
Κοσμήματα στο πρόσωπο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερη και εντυπωσιακή τάση στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου είναι τα κοσμήματα στο πρόσωπο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις στρασάκια, πέρλες και ό,τι άλλο θέλεις για να φτιάξεις ένα μοναδικό makeup look, το οποίο δε θα περάσει σίγουρα απαρατήρητο.
Graphic eyeliner στις τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2022

Ο πειραματισμός με το eyeliner δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο, καθώς το graphic eyeliner έχει μπει στη ζωή μας από την προηγούμενη χρονιά. Και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Η μόδα και η ομορφιά προωθούν τη δημιουργικότητα και θέτουν τα πρωτότυπα σχέδια με το eyeliner στο επίκεντρο και αυτό το φθινόπωρο.

Δες επίσης: Πρωτότυπες Ιδέες για μακιγιάζ που είναι στη μόδα!
Smudgy σκιά ματιών

Οι επιτηδευμένες μουντζούρες στο μακιγιάζ των ματιών -αγγλιστί smudgy eyeshadow– είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Αν πάντα σε δυσκόλευε η σωστή τοποθέτηση της σκιάς, αυτό το trend ήρθε για να σου λύσει τα χέρια. Όσο πιο ατημέλητα απλωμένη, τόσο το καλύτερο.
Μοντέρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss