110.000 δολάρια το κόστος πλήρους εξοπλισμού ενός χαρακτήρα του Diablo Immortal

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγες ημέρες το Diablo Immortal της Activision Blizzard έχει απασχολήσει την επικαιρότητα του gaming για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας από τους οποίους είναι και το μοντέλο των μικροσυναλλαγών του.

Συγκεκριμένα, το Diablo Immortal είναι ένα free-to-play παιχνίδι και, ως εκ τούτου, διαθέτει διάφορους τρόπους με τους οποίους οι παίκτες μπορούν να υποστηρίξουν τη συνεχή ανάπτυξή του.
Ενώ αυτή η προσέγγιση της βιωσιμότητας είναι μάλλον συνηθισμένη στις μέρες μας, το Diablo Immortal μπορεί να πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα σε αντίθετση με ότι περίμεναν οι gamers. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καναλιού Bellular News στο YouTube, το μοναδικό σύστημα μικροσυναλλαγών του παιχνιδιού έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που καθιστά την εξέλιξη των χαρακτήρων μια εξαιρετικά δαπανηρή εμπειρία.

Η ουσία του προβλήματος, σύμφωνα με το πρόσφατο βίντεο του Bellular News, είναι ότι το Diablo Immortal επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν τα λεγόμενα Legendary Gems. Αυτά είναι ένας από τους τρεις πυλώνες εξέλιξης των χαρακτήρων μαζί με τον κανονικό εξοπλισμό και το επίπεδο XP και υπαγορεύουν την του παίκτη πέρα από αυτό που είναι δυνατό, απλά με την επίτευξη του level cap του Diablo Immortal. Προς το παρόν, οι παίκτες F2P δεν μπορούν να κερδίσουν κορυφαία Legendary Games, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέσω ορισμένων επιλογών μικροσυναλλαγών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.