12 Μοντέρνα κουρέματα για να δοκιμάσεις το 2021

Η νέα χρονιά πλησιάζει και τώρα είναι ίσως η καταλληλότερη ώρα να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά σου, μιας και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα. Ένα μοντέρνο κούρεμα για το 2021 είναι απαραίτητο μιας και υπάρχουν πολλές υπέροχες προτάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου.

Μη ξεχνάς ότι μπορείς να δοκιμάσεις κάθε κούρεμα με λίγες προσαρμογές ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου αλλά και τη ποιότητα της τρίχας σου. Μη περιοριστείς σε συγκεκριμένα κουρέματα και τόλμησε να κάνεις ακόμα και μια μεγάλη αλλαγή. Ας δούμε λοιπόν μερικά όμορφα κουρέματα που μπορείς να διαλέξεις!

12 Όμορφα γυναικεία κουρέματα που πρέπει να δεις!

Ανάλαφρο κούρεμα με curtain bangs!

κούρεμα μέχρι τον ώμο

κούρεμα μέχρι τον ώμο

κούρεμα με αφέλειες

κούρεμα με αφέλειες

Μια πολύ σύγχρονη πρόταση για τα μαλλιά σου είναι τα κουρέματα έως τον ώμο με αφέλειες-κουρτίνα. Το 2021 θέλουμε κουρέματα που δείχνουν όμορφα αλλά και ανάλαφρα για μια ωραία καθημερινή εμφάνιση. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου και για όλους τους τύπους μαλλιών!

Δες επίσης: 8 Μοναδικά γυναικεία φιλαριστά κουρέματα!

Πολύ κοντό καρέ με όμορφους όγκους!

κοντά μαλλιά

κοντά μαλλιά

vintage κούρεμα

vintage κούρεμα

πολύ κοντό καρέ

πολύ κοντό καρέ

Ένα πολύ κοντό καρέ με ωραία φράντζα για όγκο θα σου δώσει το τέλειο hollywood-style look. Το στυλ αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίζεις δίνοντας σου παράλληλα ένα πιο vintage vibe. Παρά το κοντό μήκος ενός τέτοιου hairstyle μπορείς να δημιουργήσεις ωραία χτενίσματα αλλάζοντας τη χωρίστρα σου, δημιουργώντας περισσότερο ή λιγότερο όγκο στα μαλλιά κάθε φορά ή κάνοντας ιδιαίτερα πιασίματα.

Δες επίσης: 6 Κουρέματα που σου ταιριάζουν αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο!

Μοντέρνα pixie γυναικεία κουρέματα!

κοντό γυναικείο κου΄ρεμα

κοντό γυναικείο κου΄ρεμα

αγορέ κούρεμα γυναικείο

αγορέ κούρεμα γυναικείο

γυναικείο κούρεμα κοντό

γυναικείο κούρεμα κοντό

Πολύ μοντέρνα κοντά κουρέματα είναι τα pixie haircuts. Ένα τέτοιο κούρεμα θα σου δώσει ένα ανάλαφρο και δροσερό look που θα κολακεύει πολύ το πρόσωπο σου. Είναι πολύ κομψό και με λίγο gel μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ακόμα και με ένα αρκετά κοντό κούρεμα!

Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλά στυλ όπως pixie κουρέματα με χαμηλό, μεσαίο ή ψηλό σβήσιμο, κοντά κουρέματα με φράντζα ή και ξύρισμα!

Δες επίσης: 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

Καρέ γυναικείο κούρεμα με γεμάτες αφέλειες!

ωραίο καρέ κούρεμα

ωραίο καρέ κούρεμα

καρέ με αφέλειες

καρέ με αφέλειες

καρέ κούρεμα

καρέ κούρεμα

Δες επίσης: 4 Κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε μελαχρινές!

Κορυφαίο κούρεμα είναι και το καρέ με γεμάτες αφέλειες. Σε ένα τέτοιο κούρεμα απουσιάζει το φιλάρισμα και η οποιαδήποτε ασυμμετρία και υπερισχύει η έντονη συμμετρία και η αυστηρότητα. Το look αυτό θα σε κάνει να δείχνεις πολύ ιδιαίτερη καθώς θα πλαισιώνει το πρόσωπο σου και θα αναδεικνύει έντονα τα χαρακτηριστικά σου. Δεν είναι τυχαίο που πολλά μοντέλα κάνουν διεθνή καριέρα με αυτό το κούρεμα. Είναι άψογη επιλογή για γυναίκες με πυκνά μαλλιά!

Ρίξε μια ματιά κι στο παρακάτω βίντεο με κουρέματα για να πάρεις ιδέες!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss