12 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Αίσθηση περιπέτειας

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σου, όσο και την καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει ή ένα άτομο που σε στηρίζει, δεν αποκλείεται, μάλιστα, προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει ένα σεξαπίλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού, ίσως και να πέσεις θύμα μιας «παρενόχλησης». Επιπλέον, ένα ταξίδι πιθανόν να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δε θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες ή αδυναμίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση όμως, ό,τι κι αν συμβεί, δε θα είναι αμετάκλητο και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, ασκώντας την προσωπική σου γοητεία, ίσως, μάλιστα, τα πράγματα να πάρουν μια… άλλη τροπή κατά τη διάρκεια μιας, αρχικά, επαγγελματικής συνάντησης. Επιπλέον βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια έξαψη ή διέγερση… αλλεργικών φαινομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το ενοχλητικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου. Ίσως, μάλιστα, εμψυχώσεις και πρόσωπα που τα βλέπουν όλα μαύρα. Από την άλλη όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα, οι επιθυμίες σου φουντώνουν και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ παράδεισου και κόλασης είναι… ασαφή! Επιπλέον, όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις μια αποζημίωση ή ένα κληροδότημα, έστω κι αν αυτό συνδυαστεί με μια μάλλον ταραγμένη διαπραγμάτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ταράξει», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Επιπλέον, μια συνεργασία σου φαίνεται να βασίζεται περισσότερο σε υποκειμενικά κριτήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προβαίνοντας σε αισθητικές παρεμβάσεις και εκφράζοντας τον «καλλιτέχνη» που κρύβεις μέσα σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανό να εξαφανιστούν από… προσώπου γης κάποια αντικείμενα που χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει σούπερ σέξι, αλλά και πιο δυναμικό/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που ενδεχομένως να σε φέρει πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς, αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας δε βοηθά στις λοιπές συναλλαγές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα, είναι πιθανό να οργανώσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, με το όλο κλίμα να γίνεται «ροκ» και τις ερωτοτροπίες να κλέβουν την παράσταση! Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη απαιτεί μια αποτοξίνωση κι όχι, βέβαια, κραιπάλες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε περιβάλλει με μια καλλιτεχνική «αύρα» και σε καλεί να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα προσόντα σου σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Μπορείς, ακόμη, να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει ή να εμψυχώσεις τους… απελπισμένους! Από την άλλη, η αφηρημάδα σου θα σε κάνει να ξεχάσεις κάτι σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss