12 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε επαφές, μετακινήσεις και ραντεβού για προσωπικούς λόγους, πρόσεξε όμως μήπως οι «ζηλότυπες» αντιδράσεις κάποιων ατόμων βγάλουν τελικά από μέσα σου τον πιο… εγωιστή εαυτό σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει τόσο «τρελά» έξοδα, αν έρθεις στο «τσακίρ κέφι», όσο και διακριτά οφέλη από κάποιον/α που «σε πάει». Παράλληλα με τον Χείρωνα στους Ιχθύς μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις «έξω καρδιά», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ωστόσο ανοικτό, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα μπορέσεις να… εκμεταλλευτείς τις ισχυρές παρορμήσεις, που λειτουργούν σε βάρος της λογικής σου. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, στον χώρο της εργασίας σου εμφανίζονται πάθη και ανταγωνισμοί, που κάποιες φορές θα λειτουργήσουν υπέρ σου, κάποιες άλλες όμως όχι, με κοινή συνισταμένη τους την… αναστάτωσή σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου, συμβάλλοντας σε ένα ζωηρό όσο και ανταγωνιστικό κλίμα κι εδώ το θέμα είναι αν και για πόσο θα καταφέρεις να «ελιχθείς» ανάμεσα σε πρόσωπα που το καθένα σε διεκδικεί για λογαριασμό του! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς αναβιώνει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου με ζωηρές προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές αλλά και μια ενδεχόμενη εκδήλωση… παθών στον χώρο σου! Επιπλέον, ένα οικονομικό ζήτημα δημιουργεί ισχυρές συμμαχίες αλλά και σφοδρές αντιπαλότητες. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως να παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, έχοντας ένα μάλλον… ερωτικό κίνητρο! Αυτό βέβαια θα σε κάνει και πιο αποφασιστικό/η. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες, αφού όσο πιθανό είναι να καρπωθείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να «τα δώσεις όλα», μένοντας «πανί με πανί»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αυτές τις ημέρες, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να φανατιστείς από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου. Επιπλέον, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να σε αναστατώσει με ανταγωνισμούς και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε στα δικά σου «θέλω», με το πάθος να… περισσεύει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενδέχεται να ξεσπάσει μια οικογενειακή «θύελλα», με την ζήλεια να έχει τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με συγγενείς ή ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η αλλά αν προσδοκάς ήρεμες καταστάσεις, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αφού σε αυτήν την φάση είτε θα είσαι εσύ που διεκδικείς «φανατικά» κάποιον/α, είτε θα γίνεις «το μήλον της Έριδος», εν μέσω διεκδικήσεων και ανταγωνισμών. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου δώσει το κίνητρο για να διακριθείς και να… μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν εντάσεις-ζήλειες, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να συνεχίσεις μια παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss