12 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ανεξαρτησία κόντρα στην εξάρτηση

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος» με τους οικείους σου, είτε εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθούν είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Κι αν τελικά δε βγάλεις… άκρη, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα χωρίς να καταληφθείς από αρνητικές σκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου και σου ανοίγει νέους δρόμους, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που θα συνοδεύσει αυτήν τη νέα σου αρχή. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα εξάπτει την καχυποψία σου, ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει και σε εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, βρεθείς και σε ένα «εξωτικό» μέρος. Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε «ξαλαφρώσει». Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο» στη ζωή σου, φρόντισε, ωστόσο, να τελειώσεις πρώτα με τον «παλιό εαυτό» σου και τις παθογένειες που τον συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας! Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το σκηνικό στην καριέρα σου, αλλά και στα οικονομικά σου και δεν έχεις παρά να ενταχθείς στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leo

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και να ζήσεις μοναδικές ή σπάνιες στιγμές χαράς και ικανοποίησης, ιδιαίτερα αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή δεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η σε τομείς που δε γνωρίζεις καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, εδώ όμως είναι που η… συνήθης καχυποψία σου θα σε προστατέψει από τα χειρότερα. Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να μπεις εσύ σε αυτήν τη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα με μια απρόσμενη επιτυχία στη δουλειά σου, ενώ θα συμβάλλει και σε θετικές εξελίξεις στην υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να… αγνοήσεις παρορμήσεις της στιγμής κι ιδιαίτερα όσες εκπορεύονται από πάθη ή εμμονές.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να δημιουργήσει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητά σου να αντιστέκεσαι σθεναρά, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στη ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου, ενώ θα σου φέρει και κάποια νέα αποκτήματα για τα οποία μπορείς να υπερηφανεύεσαι! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στη δουλειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δε σου «βγαίνει» στα προσωπικά, ωστόσο, θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου! Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss