12 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μη αντιστρεπτή κατάσταση στην δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και κάτω από τέτοιες συνθήκες το μόνο που σου μένει είναι είτε να υποκύψεις στον «εκβιασμό» και τα τετελεσμένα, είτε να πάρεις το… καπελάκι σου και να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα διεγείρει την λίμπιντό σου κι αν δεν βρεις… τρόπο να την διοχετεύσεις, τότε δεν θα ξέρεις τι σου φταίει! Επειδή όμως την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου ή μιας «τοξικής» προσωπικότητας, μην μπεις καν στην διαδικασία μιας προσδοκίας είτε συναισθηματικής, είτε οικονομικής, αφού στο τέλος εσύ θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι κρυμμένο, το οποίο ωστόσο μπορεί και να μην σου αρέσει! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο, ενώ πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού οι καλές προθέσεις του/της δεν είναι διόλου δεδομένες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα επικοινωνιακό «μπλακ άουτ». Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια» αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «ποταπά» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θέτει απέναντί σου ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που αν δεν ενταχθείς στο «άρμα» τους, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη αν συνεργαστείς θα είσαι απόλυτα εξαρτημένος/η από αυτά! Μήπως λοιπόν, αφορμής δοθείσης, ήρθε η στιγμή να «μηδενίσεις» τις απαιτήσεις σου, ώστε να βγεις μια και καλή από αυτό το αδιέξοδο;

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, είτε αυτή έχει να κάνει με κυκλώματα, είτε με κάθε είδους «βρωμιές» αν όμως δεν διαθέτεις τα μέσα ή την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις μην επιχειρήσει να πας κόντρα αφού οι «κακοί» θα σε… φάνε λάχανο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δικαιώνει την καχυποψία σου, αφού στο περιβάλλον σου και ιδιαίτερα στην δουλειά σου κάτι πολύ… ύποπτο συμβαίνει! Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να ανακαλύψεις από μόνος/η σου μια «σκοτεινή» διαδρομή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου συνιστά να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «σκοτεινά» μονοπάτια, με δέλεαρ την αποκάλυψη μυστικών ή πληροφοριών «για λίγους». Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε παρασύρει σε διατροφικές –και όχι μόνον- καταχρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στην ζωή και ιδιαίτερα στην καριέρα σου δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, ίσως και κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να προσέξεις κάποιον/α που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα διαδικτυακής επίθεσης ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να εκτεθείς σε παράνομες ενέργειες, είτε από «περιθωριακά» άτομα, είτε από «αρπακτικά» με… όψη προβάτου, που ξέρουν να προσελκύουν και να απομυζούν υποψήφια «θύματα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss