12 Strong: Οι προάγγελοι ενός “πολέμου”, που ακόμα συνεχίζεται (trailer)

Οι ιστορίες που ,ναι μεν, εξυψώνουν τον αμερικάνικο πατριωτισμό, αλλά παράλληλα προσπαθούν να γεφυρώσουν το κοινωνικό χάσμα που έχουν δημιουργήσει οι Η.Π.Α, ζητώντας έτσι μια άτυπη “συγνώμη”, έδιναν πάντα τροφή στόν κινηματογράφο.

Απο αυτό το καλούπι δεν βγαίνει (εκ πρώτης όψεως), η νεα ταινία του “Θεού του Κεραυνού” Chris Hemsworth, “12 Strong”, που είναι βασισμένο στο Horse Soldiers, το best-seller βιβλίο του Doug Stanton, που δημοσιεύθηκε το 2009, αφηγούμενο την ιδιαίτερη ιστορία μίας ομάδας ανδρών των αμερικάνικων ειδικών δυνάμεων και παραστρατιωτικών της CIA.

Η ταινία μας μεταφέρει, ακριβώς μια μέρα, μετά απο την επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 9 Σεπτεμβρίου του 2001, όπου παρακολουθούμε μια ομάδα η οποία αποτελείται απο παραστρατιωτικούς της CIA και μέλη των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων, να αποστέλεται στο Αφγανιστάν για να ενώσει τις δυνάμεις της, με αυτές του Abdul Rashid Dostum, στο πολέμο ενάντια στους Taliban.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Δανός Nicolai Fuglsig ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στο τιμόνι ταινίας μεγάλου μήκους,, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Peter Craig («The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, 2»), βασισμένος στο βιβλίο «12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers» του Doug Stanton, ενω η παραγωγή ανήκει στο “The One and Only” Jerry Bruckheimer.

Στήν ταινία πρωταγωνιστούν εκτός απο τον Chris Hemsworth, οι: Michael Shannon, Michael Peña, Austin Stowell, Trevante Rhodes, Rob Riggle, Elsa Pataky και Taylor Sheridan.

Το «12 Strong» θα κυκλοφορήσει στις αίθοθσες στις 19 Ιανουαρίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss