13 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος!

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, προβαίνοντας σε ένα ξεκαθάρισμα και διευθετώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου. Ενδέχεται, ωστόσο, να προκύψουν και κάποια δυσάρεστα περιστατικά που θα σου δώσουν να καταλάβεις πως ένας κύκλος έκλεισε οριστικά και πρέπει πια να πας μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές, που απ’ ό,τι φαίνεται επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και σε εγκλωβίζουν συναισθηματικά, ίσως όμως υπάρξει κι ένα νέο δυσάρεστο συμβάν που θα σε στενοχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως, μάλιστα, υποδεχθείς ή φιλοξενήσεις κόσμο, περνώντας… μια χαρά! Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τα οικονομικά σου, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ενδεχομένως να βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος και μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε καταλάβει ένας «ανεξήγητος» συναισθηματικός πανικός, που τα αίτιά του ανάγονται σε ένα επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό ή σε παλιά βιώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε βαραίνουν σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα, αλλά και να μην «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει το «απόλυτο πλεονέκτημα» στις δημόσιες σχέσεις σου, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιπλέον, συμβάλλει στο να δείχνεις πιο… όμορφος/η και γοητευτικός/η! Παράλληλα βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στις φιλίες σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διευθετηθούν οριστικά τα κάθε είδους «υπόλοιπα». Μπορεί, ωστόσο, να «κολλήσεις» συναισθηματικά και να μην πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ενδεχομένως να σε κάνει πολύ πιο απόλυτο, με κίνδυνο να προβείς σε ενέργειες που μάλλον δεν σε τιμούν. Βάλε, λοιπόν, κάτω τη λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, αλλά και να τονίσεις τη γοητεία σου, με αισθητικές παρεμβάσεις στο ντύσιμο ή την εμφάνισή σου. Παράλληλα βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, κάτι σπουδαίο θα χρειαστεί να παραχωρήσεις κι εσύ, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως εναντιωθείς σε ισχυρά συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις μάλλον «αυτοκαταστροφικά» στη δουλειά σου, ίσως, όμως, τελικά πράττεις σωστά, αφού το «καράβι» θα βουλιάξει σύντομα! Από την άλλη πλευρά, αν ενταχθείς σε ένα νέο σχήμα, να ξέρεις ότι υπάρχουν συμφέροντα που δεν… αστειεύονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδέχεται όμως να μην είναι για καλό γιατί τελικά να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα ή μια αίσθηση ματαιότητας. Επιπλέον, με τη συνδρομή της Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss