14 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ευαίσθητες στιγμές

Κριός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί συζητήσεις για οικογενειακά-περιουσιακά θέματα και μεταβολές στον χώρο σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το πού θα μείνεις στις διακοπές σου. Παράλληλα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε διευκολύνει ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις πολύ πιο κοντά με ένα οικείο σου πρόσωπο, κάνοντας μια νέα αρχή. Επιπλέον, μέχρι και τις 10/7, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές κι ανοίγει τον δρόμο για πιο πολλά ταξίδια κι εκδρομές, δεδομένα που καλείσαι να… αξιοποιήσεις μέχρι και τις 10/7. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ίσως, μάλιστα, νιώσεις ιδιαίτερα… σέξι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σε ωθεί σε νέες πρωτοβουλίες, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις. Δεν αποκλείεται όμως να ταλαιπωρηθείς κι από άτομα με κυκλοθυμική διάθεση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει καλά οικονομικά νέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει τη γοητεία σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι τις 10/7. Επιπλέον, θα βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να αφεθείς στις ευκολίες που σου παρέχονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Καρκίνο ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Ίσως, μάλιστα, συναντηθείς ξανά με πρόσωπα από το παρελθόν σου, διαπιστώνοντας ότι «οι νέοι φίλοι είναι ασήμι, μα οι παλιοί χρυσάφι»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει περισσότερες ευκολίες στη δουλειά σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Καρκίνο τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που, πέρα από τις δεξιότητές τους, έχουν –ή θα αποκτήσουν- και μια περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως, μάλιστα, συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να αξιοποιήσεις τα φυσικά προσόντα και τη γοητεία σου και να θέσεις νέους στόχους, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου, αλλά και τη ρύθμιση εκκρεμών φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα βοήθημα ή κληροδότημα από την οικογένειά σου. Παράλληλα και μέχρι τις 10/7, η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί μια χαλαρή κι ευχάριστη καθημερινότητα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να διαμορφώσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά με… παλιά συνταγή, ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος. Επιπλέον, ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς, παρά τις όποιες… γκρίνιες που θα υπάρξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα να σηματοδοτεί τη βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να ευνοεί τις συνεργασίες μέχρι και τις 10/7, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει να αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις και κάποιον/α που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, τα… καλά και τα όμορφα μεταφέρονται στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss