14 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Έργα και όχι λόγια

 

Κριός

Η Έρις στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες και τα ευχολόγια. Επιπλέον, μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις. Ενδέχεται, μάλιστα, το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι, αλλά και την εργασία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στη θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ-εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Έρις στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να τηρήσεις τα δέοντα. Παράλληλα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια και αισιοδοξία, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Εκτός βέβαια από την καλή ψυχολογία, θα χρειαστείς οπωσδήποτε και κάποια πρακτικά «tips», που θα διευκολύνουν το έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Έρις στον ηλιακό 8ο οίκο σου σε βάζει στο… στοιχείο σου, να πασχίζεις δηλαδή με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να κινηθείς και να στοχεύσεις σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Έρις στον 7ο ηλιακό οίκο σου πιστοποιεί την επιρροή που ασκείς στους άλλους, με την «μετρημένη» στάση και την λογική προσέγγιση των πραγμάτων, προσφέροντάς σου μάλιστα και χειροπιαστά πλεονεκτήματα στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα συμβάλλει στην πρόοδο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μη βραδυπορείς, αφού, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, η συγκεκριμένη προσπάθειά σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα πιθανόν να σε φέρει κοντά σε «πρόσωπα -κλειδιά» για την πρόοδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών, αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό, επαγγελματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να μάθεις κάτι χρήσιμο και πρακτικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Έρις στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μη διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προβολή σου ή την αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειάς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού, δε μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να σε ευεργετήσουν σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss