14 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Ξαφνικά κι αναπάντεχα!

Κριός

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού η τάση σου να «καις τα χλωρά μαζί με τα ξερά» μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, αφού θα σε καταστήσει έναν «αποδιοπομπαίο τράγο». Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, δυναμικά μεν, αλλά χωρίς να υπερβείς τα όρια στη συμπεριφορά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να «τριφτείς» με πρόσωπα και πράγματα που συναντάς για πρώτη φορά, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στις καθημερινές συναλλαγές σου, αφού οι δεύτερες εμπεριέχουν απρόοπτα και ακραίες συμπεριφορές. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν, αφού τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Ανεξάρτητα όμως από εκείνα που θα συμβούν, η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσο «έχεις» ή «δεν έχεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, ωστόσο, κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ισορροπίες σου και ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με την ασφάλειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους, γίνεσαι «θηρίο ανήμερο» και σίγουρα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα σου δοθούν οι αφορμές για αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού ενδεχομένως να αναδείξει, εντελώς αιφνιδιαστικά, ζητήματα στη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, προκύψει και μια νομική εμπλοκή. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με «ακραία φαινόμενα», που δεν έχουν λογική, απαιτούν όμως άμεση αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού πιθανόν να συμβάλλει σε έντονα «σκαμπανεβάσματα» και ξαφνικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να προτάξεις τη λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που συμβαίνουν γύρω σου και είναι παράλογα ή διογκώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πιθανό να χάσεις τον… μπούσουλα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αντιμετωπίζοντας εγωισμούς και ανταγωνισμούς που σε ξεπερνούν. Αν, λοιπόν, διαπιστώσεις ότι οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου οδηγούνται σε αδιέξοδο, είναι προτιμότερο να υποχωρήσεις, παρά να κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, είναι πιθανό να υπάρξει μια ακραία κατάσταση στη δουλειά σου ή μια απότομη αλλαγή που σίγουρα θα σε ξεβολέψει. Παράλληλα, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, ίσως, μάλιστα, γίνουν πράγματα, που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, ωστόσο, είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, που άνετα μπορεί να εξελιχθεί από «θρίαμβο» σε… τραγωδία! Επιπλέον, ενδέχεται να έχεις πάρε-δώσε με άτομα που δε έχουν λογική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα… επιχειρήσει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου, μέσα από «απίστευτες» καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη, αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την επιβολή της τάξης στο… χάος, έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσεις ακρότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, καλείσαι να ρίξεις το βάρος στη σωστή προετοιμασία σου για όσα έπονται, μπαίνοντας αν χρειαστεί και σε μια διαδικασία σωματικής και ψυχικής «κάθαρσης». Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στη δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή στον οικονομικό σχεδιασμό σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στοχοποιούνται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, που φαίνεται να περνούν από «σαράντα κύματα». Ωστόσο, το σοφότερο θα ήταν να ποντάρεις στο φιλότιμο των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss